Hyra hus på Sicilien med pool

Få en semester fylld med lek

Att hyra hus på Sicilien med pool gör att ni kan njuta av värmen och solen på bästa sätt. Både stora och små uppskattar att kunna ta ett svalkande dopp när det blir för varmt.

Även om det finns mycket att upptäcka på ön är det rätt skönt att kunna stanna ”hemma” en dag och bara koppla av vid poolen. Genom att hyra hus på Sicilien med pool kommer ni att få en badfylld semester!

Utsikt från pool till ett boende på Sicilien

Njut av att vara tillsammans

När ni spenderar semestern i ett hus med pool på Sicilien har ni inga tider att passa eller några andra gäster att rätta er efter. Hela familjen kan leka ostört och njuta av att få vara tillsammans. Det finns ingen eller inget som hindrar er från att ta ett kvällsdopp några timmar efter midnatt eller använda hela poolen som en volleyboll plan.

Om ni vill glida runt på en luftmadrass, tävla om vem som skvätter mest när ni gör ”bomben” eller bara simma fridfullt och njuta av solen så kan ni göra det. Att hyra hus på Sicilien innebär frihet.

Hus att hyra på Sicilien med pool

Semesterhus på Sicilien med pool

Har ni alltid drömt om att hyra hus i Italien med pool? Då har NOVASOL ett brett utbud av hus med pool på Sicilien, allt från stora semesterhus där hela släkten får plats till mysiga lägenheter som passar perfekt för parsemestern - vi hoppas att ni hittar er favorit! Ni kan boka direkt här på vår hemsida eller ringa till vår kundtjänst så hjälper vi er att hitta ert drömboende. Vi har lång erfarenhet av stuguthyrning och vi kvalitetssäkrar alla våra semesterhus, vilket innebär att vi inspekterar husen innan de tas in i sortimentet för att du tryggt och säkert ska kunna hyra hus på Sicilien med pool.

Välj mellan hav eller pool på Sicilien