Hyra hus i Italien med pool

Upplev den italienska atmosfären i ett hus med pool

Att hyra hus i Italien med pool uppskattas av både stora och små. Genom att sätta guldkant på tillvaron kommer ni med ett leende på läpparna minnas semestern då ni hyrde hus med pool i Italien. Att hyra hus med pool har flera fördelar, men det bästa är att när värmen blir för påtaglig kan man lätt svalka sig och busa i flera timmar. Vi lovar att hela familjen kommer att uppskatta ett semesterhus med pool!

  Välj pool till ditt semesterhus i Italien

  Flera fördelar hos NOVASOL

  Väljer du att hyra hus i Italien med pool hos oss på NOVASOL, finns flera fördelar att ta del av.

  • Stort utbud. Nästan hälften av våra semesterbostäder i landet har antingen tillgång till, eller en egen, pool.
  • Trygghetspaket ingår. Bokar du direkt genom oss så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt och kostnadsfritt. Läs gärna mer om alla fördelar i våra Hyresvillkor.
  • Lokal närvaro. Våra egna medarbetare i Italien har besökt varje boende innan det tagits in i sortimentet. Vi har även personal i Italien som hjälper till vid ev. frågor om det skulle finnas behov.
  • Tryggt och säkert. Sedan starten 1968 har vi arbetat för att uthyrningen ska kännas trygg för dig som gäst. Detta märks i allt från hantering av betalning, till att det alltid finns någon att kontakta vid frågor eller behov av hjälp.

  Självklart finns det gott om fler fördelar som du säkert kommer att märka. En för dig som planerar att boka ett boende i Italien med pool är möjligheten till filtrering. Eftersom utbudet är stort, är detta något som kan vara till stor hjälp. Ange till exempel hur många personer ni är, om ni reser med hund, vill bo nära havet, eller helt enkelt önskar saker som air condition, diskmaskin och tvättmaskin. Ett tips är att också välja det ankomst- och avresedatum ni önskar. Då ser ni direkt de boenden med pool som är lediga när just ni vill hyra.

  Ett hus att hyra i Italien med pool

  Hoppa i plurret

  I Italien finns det oändligt med sevärdheter och aktiviteter, det går att fylla semestern med utflykter och rundturer - men genom att hyra hus i Italien med pool kan man även njuta en dag ”hemma”. Börja dagen med ett morgondopp för att sedan avnjuta en god frukost med lokala delikatesser på terrassen tillsammans med hela familjen. Låt dagen fortsätta med lek och bus i poolen, ligg i solstolen och låt solens strålar värma dig undertiden du hör barnen plaska i vattnet. Ta ett kvällsdopp när barnen har gått och lagt sig och njut av den vackra solnedgången som färgar horisonten i vackra färger. Med ett hus med pool i Italien har ni inga tider att passa, hotellgäster att anpassa er efter eller någon som ligger i en solstol och säger åt er att sluta stänka vatten. Med ett semesterhus i Italien med pool har ni frihet, njut!

  Kul för alla med pool i Italien

  Hitta ditt drömhus

  Om ni är ute efter att hyra hus i Italien med pool kan ni göra det direkt här på vår hemsida eller via vår kundtjänst. Vi har ett brett utbud av hus med pool i Italien så vi hoppas att ni kommer att hitta ert drömhus och njuta oavbrutet i poolen. NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning och vi kvalitetssäkrar alla våra hus innan vi tar in dem i vårt utbud – allt för att du tryggt och säkert ska kunna hyra hus i Italien!