Allmänt om i Italien

Italien har mycket att erbjuda; höga berg i Aosta dalen, i Piemonte och i Sydtyrolen, harmoniska kullar i Toscana, det gröna landskapet i Umbrien, vackra stränder, mycket sol, turkosfärgat hav, konst, en mängd kultur och historia, härliga folkfester, utmärkt mat och goda viner. Ja, här hittar du som vill hyra hus allt och om ni vill sätta guldkant på semestern kan vi tipsa om att hyra hus i Italien med pool! Dessutom är vegetationen underbar med sina palmer, citronträd, olivträd och cypresser. Upplev fantastiska Italien genom att hyra ett semesterhus eller en lägenhet under semestern.

Upplev härliga Italien nästa semester

Det är väl bekant att italienare är ett gästvänligt folk, som gärna bjuder på mat. Det italienska köket har mer än bara pasta och pizza att erbjuda. Varje region har sin specialitet, detsamma gäller för olika vinsorter, exempelvis en Barolo från vinbergen i norra Italien och en Vernaccia från San Gimignano i Toscana.

Italien är ett bra exempel på harmoni mellan människan och havet. Medelhavskänslan finns överallt, i luften, maten och kulturen. Det är lätt att njuta av sin semester i Italien. Många av våra semesterhus och lägenheter i landet har pool och stora härliga trädgårdar. Att hyra hus i Italien med pool kommer ge hela familjen en badfylld och minnesvärd semester! Genom att hyra hus i Italien, är det lätt att njuta av sin semester.