Hyra hus på Sporaderna

Upplev häpnadsväckande Grekland

Drömmer du om att få uppleva de omtalade Grekland - de gamla vitputsade byggnaderna, den utsökta traditionella grekiska maten och det smaragd gröna vattnet. Då råder vi dig att hyra hus på de grekiska öarna! I den lilla ögruppen Sporaderna, på den grekiska östkusten ingår 11 öar i olika storlekar, varav fyra av dem är bebodda. Sporaderna i de Egeiska havet bjuder på häpnadsväckande natur och är kända miljöer från Hollywoodfilmen Mamma Mia. De fyra bebodda öarna är gröna Alonnisos, den största ön i ö-gruppen är Skopelos, ön Skiathos med sin höga turisttrafik samt den lilla ön Skyros som är känd för sina vita stränder. Väljer man att hyra hus på Sporaderna åker man främst dit för deras härliga stränder, möjligheterna till att utöva vattensporter samt deras fantastiska historia.

Semesterhus på Sporaderna

Idag vill vi som resenärer och världsutforskare mer och mer leva nära lokalbefolkningen när vi åker på utomlandssemester. Vi rekommenderar er att hyra semesterhus på Sporaderna, det är populärt och omtyckt för att på nära håll få uppleva kultur, mat och natur. Ni kan via NOVASOL hyra semesterbostäder i Grekland och leva som grekerna själva. Känslan som grekerna förmedlar med deras oberoende av klockan, de sätter sig gärna på en pall i en gränd och blickar ut över hav och grönska och njuter av god mat och dryck – det är en känsla vi i Norden försöker avspegla och helst under semestern.

När ni ska hyra hus på de grekiska öarna, vad prioriterar ni – är det ett stort hus för hela familjen, en uteplats, närheten till stranden, utsikt eller varför inte egen pool. Som gäst när du hyr semesterhus på Sporaderna får ni det personliga bemötandet och tryggheten hos oss på NOVASOL. Med hög kvalitet på våra semesterbostäder i Sporaderna kommer ni hitta platsen ni vill komma tillbaka till om och om igen så varför inte hyra semesterhus på Sporaderna!