Hyra hus på Skiathos

Sitter du och drömmer om Skiathos?

Ön Skiathos är precis så som du tänker dig Grekland, en liten gemytlig grekisk ö med allt från fina sandstränder, kristallklart vatten och grönska av pinje-, och olivträd. Skiathos tillhör en av de 11 öarna som tillsammans utgör Sporaderna, de ligger öster om fastlandet i de Egeiska havet. Ön är endast 47 kvadratkilometer men här bor 6000 invånare. Det är många som väljer att hyra semesterbostäder på Greklands öar. Även fast du väljer att hyra hus på Skiathos, som är en av Greklands mest kompletta ö så låt inte det begränsa dig. Här tar du dig lätt runt med linjefärjorna mellan öarna. I ett av semesterhusen på de grekiska öarna kommer du att få en minnesvärd semester!

Väl på plats, skulle du kunna känna igen dig trots att du aldrig varit här tidigare. Hollywoodfilmen Mamma Mia har nämligen spelats in på Skiathos och Skepolos. Tänk att få hyra hus på Skiathos och leva det glada semesterlivet med The winner takes it all sjungandes i bakhuvudet. Det kallar vi en härlig känsla!

Genom att hyra hus på Skiathos kan du vimla runt på mysiga små gator och gränder för shopping, något trevligt restaurangbesök och sovenirer. Apropå mat, älskar du mat? Då har du kommit helt rätt! Det grekiska köket erbjuder massa lokal färsk mat med sina pinje-, och olivträd, den krämiga fetaosten och tzatzikin. Visst låter de idylliskt och framförallt gott! När du hyr semesterbostäder i Grekland så kan du vara helt säker på att du lever som en Dancing Queen.

Gimme! Gimme! Gimme! – ett semesterhus på Skiathos!

Vi på NOVASOL, erbjuder god standard på våra semesterbostäder på Skiathos och det är en av många saker som kommer göra att ni mår som Super Troupers på er semester. Med våra många års erfarenhet i stugförmedlingbranschen kan du tryggt och säkert hyra hus på de grekiska öarna hos oss.