Hyra hus på Agistri

Här hälsar alla på alla

Genom att hyra hus på Agistri kan du bli ett med den grekiska kulturen och njuta av ölivet. Det är väldigt populärt att hyra semesterhus på Greklands öar så varför inte hänga på trenden och se vad alla pratar om? Oavsett om du vill semestra med släkt och vänner eller vill komma iväg med din käresta och bara slappa har vi semesterhus på de grekiska öarna för en minnesvärd semester!

Upplev charmen

Den charmiga lilla ön Agistri lockar både semesterfirare som grekerna själva samt internationella besökare. Agistri tillhör den Saroniska ögruppen och ligger 1 timma och 30 minuter från Aten med båt. Med cirka 1000 fast invånare på ön där de flesta bor fördelat i de tre största byarna, Skala, Milos och Limenaria. I de största byarna finns flest travernor men även i de mindre byarna kan ni finna gemytliga familjeägda restauranger. Stranden i Skala är välkänd bland barnfamiljer då det är väldigt långgrun

Det finns goda busskommunikationer mellan städerna samt båtförbindelser till fastlandet Pireus, ön Egina samt halvön Peloponessos. Det gör att du lätt kan åka till ditt semesterhus på Agistri.

Flera fördelar

Önskar du att hyra hus på de grekiska öarna kan vi tipsa om att titta lite närmare på semesterbostäder på Agaistri. Att hyra hus på Agistri innebär att du kan ta del av den härliga kulturen som finns på ön. I ett semesterhus behöver ni inte visa hänsyn till några andra hotellgäster utan ni kan spendera kvalitetstid med varandra. Ni behöver inte trängas i frukostmatsalen och paxa solstolarna på morgonen utan ni kan laga mat på lokalproducerade råvaror och ta ett dopp i poolen när ni vill. Det finns många fördelar med att hyra ett semesterhus på Agistri!

Semesterbostäder på Agistri

Det bästa sättet att utforska ön på är genom att hyra hus på Agistri. Det finns gott om rum för hela familjen och ni får en plats ni kan kalla hem. Med semesterhus på Agistri kan ni bestämma om ni vill äta en lugn familjemiddag hemma eller besöka någon av Agistris mysiga travernor. När ni hyr semesterhus på Agistri kan ni vara säkra på att ni kommer känna er som hemma, här hälsar alla på alla.

Genom att hyra hus på Agistri kan du och din familj förvänta er en mer unik semesterupplevelse!