Semesterbostäder i Monaco

Boka boende på Côte d'Azur och besök Monaco

 

Lyxlivet i Monaco är berömt. Här bor det vackra och rika folket - och den så omtalade furstefamiljen. Även om landet är självständigt så har det nära anknytning till sin franska granne och det officiella språket i landet är franska.

Det går snabbt och enkelt att hitta en härlig semesterbostad på Franska rivieran genom NOVASOL. Det tar bara ett ögonblick att söka och boka online.

Din semester i Monaco får en bra början med Novasol stuguthyrning, hos oss kan du hyra semesterbostäder i hela Frankrike. Låt dig inspireras av livsstilen och skäm bort dig och din familj i någon av våra femstjärniga lyxbostäder. Det är våra finaste hus, som är smakfullt inredda och har alla moderna bekvämligheter.

Om du besöker Monacos största stad, Monte Carlo, möts du av ett överflöd av lyx. Här har några av de stora modehusen butiker och här finns en marina full med båtar i miljonklassen. Om du har någon av dina turdagar så ligger det gamla Grand Casino och väntar på dig. I det knappt två kvadratkilometer stora furstendömet arrangeras också det populära Formel 1 Grand Pris, varje år.

Hos oss hittar du snabbt och enkelt en semesterbostad som passar dig och din familjs önskemål. Skriv in dina sökkriterier här på vår webbsida och ett urval av lediga objekt, i det område som du har valt, visas. Du kan söka och boka semesterbostäder dygnet runt.