Hyra hus på den Franska Rivieran Côte d’Azur med pool

Upplev solkusten på bästa sätt

Gör din resa till den Franska Rivieran ännu mer glamorös genom att hyra hus på Côte d’Azur med pool. Det sätter guldkant på tillvaron och ger hela familjen semesterglädje. Ett hus med pool på den Franska Rivieran Côte d’Azur är en utmärkt utgångspunkt för er semester vid den franska solkusten!

Hus med pool i Côte d'Azur, Frankrike

Skapa semesterminnen

Genom att hyra hus på den Franska Rivieran Côte d’Azur kommer ni bort från alla turister och ni får en mer genuin upplevelse av resmålet. Ni har inga tider att passa eller andra gäster att anpassa er efter vilket ni hade haft om ni hade bott på hotell. I ett semesterhus på den Franska Rivieran kan ni fokusera på att ro om varandra och njuta av att vara tillsammans.

Friheten ger er mer tid över till att göra det just ni känner för. Ta en paus från alla utflykter och turistvandringar, spendera dagen ”hemma” vid poolen istället. Koppla av i solstolen och ta ett svalkande dopp när värmen blir för påtaglig. Lek tillsammans med barnen, vi lovar att både vuxna och barn kommer att kunna leka oavbrutet i flera timmar i poolen.

När kvällen börjar närma sig kan ni lägga några lokala läckerheter på grillen för att sedan avnjuta en läcker middag på terrassen. Strunta i myten om att man inte ska bada efter mat och ta ett kvällsdopp samtidigt som solen sakta går ner i horisonten. Få en badfylld semester genom att hyra hus på den Franska Rivieran Côte d’Azur med pool.

Pool till ditt semesterhus på Franska Rivieran

Stort utbud av hus med pool på Franska Rivieran

Är ni intresserade av att hyra hus med egen pool? Då har vi ett härligt utbud av semesterhus på den Franska Rivieran Côte d’Azur med pool. När du har hittat din favorit kan du boka ditt semesterhus i Provence direkt här på vår hemsida eller ringa vår kundtjänst.

Boende på Franska Rivieran med fantastisk utsikt och pool