Städer och byar i Midi-Pyrénées

Upptäck Midi-Pyrénées alla byar och städer med utgångspunkt i ett semesterhus

Det finns många anledningar att tillbringa semestern i någon av Midi-Pyrénées städer och byar. Upplev passionerade Toulouse, jazzälskande Maciac eller någon av de vackra bergsbyarna. Det finns många fascinerande städer i Midi-Pyrénées. Med ett semesterhus i Midi-Pyrénées är det lätt att ta sig omkring i regionen och utforska allt som trakten erbjuder. Ett självklart stopp är Toulouse. Toulouse kallas även den rosa staden, men är mest känd som flygplanet Concordes vagga, som universitetsstad och för sin passion för rugby. Titta på det vackra torget Place du Capitol, ta en promenad eller en båttur längs floden Garonne eller la Canal du Midi.

Varje år hålls nära 200 festivaler i regionen. Om du hyr semesterhus i Midi-Pyrénées under sensommaren är ett besök i byn Marciac ett måste. Här samlas jazzvärldens största namn och bjuder på fantastiska konserter. Som musikälskare är även ett besök på jazz-museet Terretoirs du Jazz att rekommendera.

Det finns gott om vackra små städer och byar i Midi-Pyrénées. Om du ska hyra hus eller hyra lägenhet i Midi-Pyrénées måste du passa på att ta vägen förbi den häpnadsväckande lilla staden Rocamadour. Staden ser ut att höra samman med berget bakom sig och från slottet på bergets topp, har du och din familj en fantastisk utsikt över berg och dalar. I staden gömmer sig åtta kyrkor och kapell, men hinner ni bara med en kyrka är Saint-Sauveur värd en titt.

Några andra av Midi-Pyrénées byar värda ett besök är vackra Cordes-sur-Ciel, fantastiska Sauveterre de Rouergue och medeltidsbyn Conques som är en del av en etapp som leder till pilgrimsvandringen Santiago de Compostela.

Utforska Midi-Pyrénées städer och byar genom att hyra lägenhet i Frankrike

Vill du ta en härlig promenad längs floden Garonne eller längtar efter att se den lilla staden Rocamadour, kan du och din familj boka semesterhus i Midi-Pyrénées. På Novasols hemsida finns ett stort utbud bostäder om du till exempel vill hyra lägenhet i Frankrike. Novasol har många års erfarenhet av att förmedla kvalitetssäkrade semesterbostäder.

Vi finns i stora delar av Europa och har sedan 1990 ett servicekontor i Sverige. Hit kan du ringa om du har frågor eller vill ha hjälp med att hitta hus eller hyra lägenhet i Frankrike. Vår personal kan berätta mer om hur vi kvalitetssäkrar våra bostäder och om den trygghetsförsäkring som ingår i hyresbeloppet. Bonne vacances!