Naturupplevelser i Midi-Pyrénées

Upptäck den vackra naturen i Midi-Pyrénées genom ett semesterhus

Vackra Midi-Pyrénées är en friluftsälskares paradis. Ta en båttur på Garonne, cykla längs kanalen eller vandra i bergen. Ett bra sätt att uppleva regionen är från ett semesterhus i Midi-Pyrénées.

Midi-Pyrénées är en region i södra Frankrike som gränsar till regionen Aquitaine i väst, Languedoc-Roussillon i öst och Spanien i söder. Även om regionen inte kan skryta med någon kustremsa, finns det gott om vacker natur i Midi-Pyrénées. Klimatet är behagligt och regionen har i genomsnitt 2000 soltimmar per år.

Om man hyr semesterhus i Midi-Pyrénées och vill se naturen från en annan vinkel, kan man ta en båttur på Garonne eller Canal du Midi, den 24 mil långa kanalen som förbinder Medelhavet med Atlanten och flyter förbi vingårdar, lummiga stränder och vackra städer som Carcassonne.

En del av Tour de France går genom Pyrenéerna och regionen lockar cykelentusiaster från hela världen som vill upptäcka naturen i Midi-Pyrénées. Här finns cykelvägar för alla nivåer, från nybörjaren till den erfarna cyklisten som vill ha en utmaning. Att cykla längs kanalerna är en av många naturupplevelser i Midi-Pyrénées.

Den som har ett semesterhus i Midi-Pyrénées gör rätt i att utforska regionen till fots. Regionen är en vandrares paradis. Promenera längs stigarna som för er över bergsmassivet Pyrénéerna och dess vackra dalar. När ni får syn på den lilla medeltidsstaden Rocamadour glömmer ni allt om hunger och värkande fötter. Många av pilgrimsvägarna mot Santiago de Compostela går genom Midi-Pyrénées, följ stigarna och upplev lugnet och skönheten längs vägen.

Ett enkelt och tryggt sätt att hyra semesterbostäder i Frankrike

Vill du också vandra i Pyrenéerna och uppleva den vackra naturen i södra Frankrike? Novasol har arbetat med bostadsförmedling sedan 1968 och är Sveriges största förmedlare av kvalitetssäkrade semesterhus. Vi finns på många platser i Europa och har ett stort utbud semesterbostäder i Frankrike. Du kan boka hus eller lägenhet via Novasols hemsida eller över telefon.

Att hyra semesterbostad hos oss är enkelt och säkert. Alla våra hus och lägenheter är regelbundet besiktade av kunnig personal och i hyresbeloppet ingår en trygghetsförsäkring. I trygghetsförsäkringen ingår även ett avbeställningsskydd. Om du vill veta mer om trygghetsförsäkringen eller vill ha hjälp med att boka semesterbostäder i Frankrike, är du varmt välkommen att ringa vår kundtjänst. Ha en trevlig semester!