Hyra hus och lägenheter vid Medelhavet

Ta en härlig semester vid Medelhavet

Kilometerlånga, fina sandstränder, blågrönt hav, solsken och värme - allt detta väntar på dig och din familj vid Frankrikes medelhavskust. Många av oss har väl drömt sig bort till Franska Rivieran - under en regnig vår eller en trist höst - för att kunna ladda batterierna där? Här finns den charm och glamour, som gjorde området så välkänt under 1800-talet. Här verkar det vara sommar året runt.

Regionen Provence är mer kontrastrik. När man säger Provence tänker säkert de flesta på stora lavendel- och solrosfält Men i Provence, som är en stor region, finns mycket mer: branta klippor och gröna tallskogar i Calanques, vita hästar och rosa flamingos förtrollar en i Carmague med sina kärr och saltsjöar.

Trehundra dagar om året skiner solen i Languedoc Roussillon. Innanför de fina sandstränderna väntar ett sjölandskap, där man kan beundra exotiska flamingos. Här har man också odlat ostron sedan länge. Och bergsmassivet som övergår i Languedocs fantastiska vinodlingar får inte heller glömmas bort samt ravinerna i Hérault.

Hyr hus vid franska Medelhavet

Boka boende vid medelhavet i Frankrike

Är du intresserad av ett av NOVASOLs semesterhus vid Medelhavet i Frankrike, så finns det många att välja mellan. Semesterhus nära stranden och med havsutsikt har vi, om det är det du söker. Har du fler önskemål, så titta bland våra semesterhus. Men oavsett vilket område du och din familj bestämmer er för, så finns det ett blått hav, vita sandstränder, härliga badorter och en bit in i landet små, mysiga byar. Tack vare medelhavsklimatet är somrarna torra, varma och soliga. Vår och höst är härligt milda, idealiskt för promenader och cykelturer. Semesterhuset eller semesterlägenheten är den perfekta utgångspunkten för en upplevelserik semester.Se även vårt övriga utbud av semesterhus i Frankrike