Hyra hus i Frankrike med pool

Ett bra val för de badsugna

Att hyra hus i Frankrike med pool ger semestern det där lilla extra som ni kommer att komma ihåg i flera år framöver. Ni kan leka och busa oavbrutet i flera timmar, svalka er när det blir för varmt och ta sena kvällsdopp när barnen har gått och lagt sig. Vi lovar att hela familjen kommer att njuta av ett semesterhus med pool!

Semesterhus med pool i Frankrike

Ta ett svalkande dopp mellan sevärdheterna

Med ett semesterhus i Frankrike har ni en bra utgångspunkt för att kunna ta del av landets spännande historia och kultur. Här finns sevärdheter i mängder där kanske Eiffeltornet, Louvren och Picassomuséet är några av de som toppar listan på de mest välkända.

Genom att hyra hus i Frankrike med pool kan man även njuta av en dag ”hemma”. Ta en paus från alla runturer och turistattraktioner, det är faktiskt rätt härligt att bara ligga och slappa vid poolen en varm dag. Ni kommer bort från alla turister vilket gör att ni får mer tid för varandra och ni kan njuta av att vara tillsammans. Med ett semesterhus i Frankrike med pool har ni friheten att bestämma helt själva vad ni ska göra och när ni vill göra det, ni har inga tider ni måste passa.

Njut av en semester med pool i Frankrike

Stort utbud av hus med pool i Frankrike

Ni som är intresserade av att hyra hus i Frankrike med pool kan göra det direkt här på vår hemsida eller via vår kundtjänst. NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning och har ett brett utbud av hus med pool i Frankrike. Vi har allt från mysiga lägenheter med tillgång till en gemensam pool till slottliknande semesterhus där man har en alldeles egen pool, det är bara att välja och vraka!

När du bokar ditt boende med oss på NOVASOL gör du det i vetskap om att vi varit i branschen sedan 1968. Vårt Trygghetspaket ingår alltid automatiskt i dein bokning. Dessutom har våra lokala kollegor besökt varje boende innan det tas in i utbudet. Du kan boka ditt boende direkt här online eller genom att ringa vår gästservice. Vi står redo att svara på de frågor du har om våra semesterbostäder. Vi hoppas att ni kommer att hitta ett semesterhus i Frankrike med pool som passar just er.

Ett boende i Frankrike med pool utomhus