Attraktioner i Finistère

Hyr ett semesterhus som bas för att utforska alla sevärdheter och aktiviteter i Finistère

Det finns mycket att se och uppleva i Finistère. Förtrollande natur, vackra stränder, nöjesparker och god mat. Det bästa sättet att uppleva området är att hyra hus i Finistère. Då får du och din familj en chans att lära känna platsen, kulturen och lokalbefolkningen.

Gå på djurpark, besöka ett äventyrsbad eller hoppa hoppborg är exempel på aktiviteter i Finistère för barnfamiljen. I Finistère finns en av Bretagnes största nöjesparker, La Recré de trois Curés. Här kan barnen åka berg-och dalbana, köra gokart och hoppa hoppborg. Med ett semesterhus i Bretagne kan ni enkelt ta er mellan olika attraktioner i Finistère. I området finns även många barnvänliga stränder som till exempel la plage des Grands Sables.

För naturälskaren finns många sevärdheter i Finistère. Vandra i Svarta Bergen, Arréebergen eller ta en promenad i den förtrollande Huelgoat-skogen och titta in i Djävulsgrottan. Besök reservatet Parc Naturel Régional som erbjuder härliga promenader, olika aktiviteter och ett flertal naturmuseum.

Om du hyr semesterhus i Bretagne är ett besök på ett crêperie ett måste. Crêpen är en typ av pannkaka med salt eller söt fyllning. På det lokala crêperiet kan du till exempel beställa en crêpe Suzette eller den mer matiga galetten som är gjord på bovete. Till crêpen eller galetten dricker man självklart cider.

Upplev kultur under semestern

Staden Pont-Aven är en av många sevärdheter i Finistère. Staden har varit ett hem för konstnärer sedan mitten av 1800-talet. De mest kända är Gauguin, Bernard och Sérusier, grundare av den konströrelse som i dag kallas för Pont-Aven-skolan och som räknas som basen i den moderna konsten. Staden har behållit sin konstnärsanda. I dag finns ett konstmuseum, en konstskola och ett center för nutida konst i Pont-Aven. Passa även på att handla lokal konst eller smaka den galett som staden är berömd för.

Ett steg närmare att hyra hus i Finistère

Är du och din familj intresserad av att besöka alla attraktioner i Finistère kan ni boka ett semesterhus i Bretagne via vår hemsida. Novasol har arbetat med att förmedla semesterbostäder sedan 1968. Vi finns på många platser i Europa och kan erbjuda dig ett brett utbud av semesterhus och lägenheter i till exempel Frankrike.

Sedan 1990 har vi även kontor i Sverige. Om du vill veta mer om hur det är att till exempel hyra semesterhus i Bretagne kan du höra av dig till vår kundtjänst. Att boka semesterbostad via oss är enkelt och tryggt. I hyresbeloppet ingår en trygghetsförsäkring med bland annat ett avbeställningsskydd och alla våra hyresobjekt besiktas regelbundet av vår personal. Varmt välkommen till oss när du vill hyra hus i Finistère!