Stuguthyrning i Danmark med service

För dig som gäst hos NOVASOL

I Danmark har vi på NOVASOL arbetat med uthyrning av stugor och semesterhus sedan 1968. Sedan starten har vi vuxit till att idag vara den största förmedlaren av semesterhus i Danmark. Detta har varit möjligt mycket tack vare den extra service vi erbjuder våra gäster och husägare i Danmark.

Som exempel, har vi idag över 25 servicekontor över hela landet med målsättningen att ge de bästa förutsättningarna för en lyckad semester i Danmark.

 

Klicka för att öppna PDF

 

Våra servicekontor i Danmark

På NOVASOLs servicekontor i Danmark jobbar normalt sett minst 3-4 medarbetare med att ge service åt våra gäster och husägare. Under sommarperioden och lov är det givetvis fler medarbetare på plats för att täcka de behov som finns. Till sin hjälp finns också ofta poolskötare och andra servicearbetare som arbetar utanför kontoret.

Våra servicekontor ligger strategiskt belägna på de platser där det finns flest semesterhus och stugor. Exempel är Rönne på Bornholm, Jerup på norra Jylland, och Söndervig på Danmarks västkust. Vi har även servicekontor i många andra länder men upplägget är då lokal-anpassat efter vilka förutsättningar som finns på respektive destination.

Från våra servicekontor i Danmark, utgår också oftast husrådgivarna som arbetar med att ta in nya semesterhus och stugor i vårt sortiment. De arbetar även med rådgivning för att förbättra kvalitén på våra semesterbostäder så att de följer med i den utveckling som våra gäster efterfrågar. Deras arbete pågår året om vilket gör att du hela tiden kan finna nya härliga semesterbostäder i vårt utbud.

Våra husrådgivare arbetar på samma sätt i alla länder vi hyr ut semesterbostäder. Detta då kvalitetssäkringen med besök innan intag är ett av våra viktigaste löften till dig som gäst.

Hämtar jag alltid nyckeln på ett servicekontor?

Alla semesterhus i Danmark har ett servicekontor knutet till sig. Du kan ringa till servicekontoret om du har några frågor eller problem under vistelsen. Utanför kontorets öppettider, har vi en hotline som går att ringa till. Kompletta kontaktuppgifter finner du i dina resehandlingar.

För de flesta semesterhus, är det också på servicekontoret som nyckeln hämtas ut. Det gäller dock inte för alla. Många av våra hus har även egna nyckelskåp. Dessa låser ni enkelt upp med en kod som kommer i era resehandlningar. Detta göra att ni snabbt kommer in till ert hus utan några omvägar.

Vart ni hämtar nyckeln för just det semesterhus i Danmark som ni har bokat står beskrivet i dina resehandlingar som du får efter att din bokning är betald. Var noggrann med att uppge ankomsttid så ni vet om kontoret är öppet om ni ska hämta på servicekontor.

 

Nyckelutlämning på plats

 

Vilken service får jag på kontoren?

Servicen är överlag densamma för dig som gäst men kan i undantags fall skilja något. Så gott som alla servicekontor erbjuder slutstädning samt uthyrning av sänglinnen, handdukar, barnsängar och barnstolar. Ofta finns också möjlighet till valutaväxling och telefonservice. När du ska boka ett av våra semesterhus i Danmark, ser du på huspresentationen vilken typ av service just det huset erbjuder i form av slutstädning, barnstol, barnsäng samt sänglinnen och handdukar. Service kan både ingå, beställas eller vara obligatorisk. Vad som gäller för just ditt hus framgår innan bokning på huspresentationen samt i dina resehandlingar.

I vissa områden och perioder finns det även möjlighet att beställa biljetter till nöjesparker som till exempel LEGOLAND och Djurs Sommerland. Dessa kan beställas i samband med din bokning och levereras då ut när du hämtar din nyckel eller så lämnas de i ditt semesterhus. Ett smidigt sätt så att du slipper köa för biljettköp på plats. Precis som för annan service, är det viktigt att du beställer i god tid innan ankomst för att säkerställa att det du önskar finns tillgängligt.

På servicekontoren kan du också få tips om vad som finns att göra i området, aktiviteter och evenemang som pågår, och till exempel bra cykel- och vandringsleder. Våra medarbetare ger dig gärna rekommendationer och hjälp för att din vistelse ska bli så bra som möjligt.

 

Slutstädning erbjuds av stugor

 

Välkommen att boka Danmark hos NOVASOL

Vill du uppleva Danmark är du välkommen att boka ditt nästa boende hos oss på NOVASOL. Innan du ska boka och innan din ankomst, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst här i Sverige så hjälper vi dig gärna med de frågor du har om din Danmarksemester. Eftersom Danmark är ett mycket populärt land att hyra stuga i – samtidigt som att vi har det största utbudet – kan du välja i ett rikt utbud med stor variation.

Här finns mysiga små stugor för den lilla familjen, kompletta semesterhus med eller utan pool, stora lantställen för stora resesällskap och lägenheter i till exempel hamnbyar. Du väljer själv hur stor din semesterbostad ska vara, vad den ska innehålla och var den ska ligga. Kanske vill du att hunden ska få följa med? Inga problem – många av våra hus i Danmark välkomnar ditt husdjur utan extra kostnad. Dina kriterier fyller du i när du gör en sökning efter semesterbostäder i Danmark här på vår hemsida. Resultatet kommer då visa alla boenden som är lediga under den period som du har valt. Eftersom det är först till kvarn, är utbudet större ju tidigare du är ute.

Välkommen att hyra hus i Danmark hos NOVASOL – landets största förmedlare av semesterhus!