Stugor i Danmark med pool

Få semesterbostäder hos NOVASOL är så populära som våra semesterhus i Danmark som har en egen inomhuspool! Inte så konstigt för tänk dig själv:

  • Du är inte beroende av väder och årstid – med ett poolhus kan ni semestra när som helst på året utan att bevaka väderprognoserna.
  • Du behöver inte ta hänsyn till andra – poolen och huset har ni helt för er själva.
  • Du behöver inte tänka på packning – bara hoppa i poolen direkt efter att du hoppat ur sängen.

Och framför allt: har du semester med barn i Danmark kommer de närmast garanterat att älska det!

Inomhuspool i Danmark - barnens favorit

Vart kan man hyra hus med pool i Danmark?

En stor fördel med Danmark är att det kan det här med att hyra ut semesterhus. Faktum är att det är mycket vanligt att bygga semesterhus i syfte att hyra ut dem till gäster. Det kanske är därför som så många anser att Danmark är semesterhuslandet nummer ett.

I och med att man bygger för att hyra ut så är också många hus anpassade efter vad som efterfrågas. På grund av vår långa erfarenhet i kombination med vår samlade kunskap, är NOVASOL också med som rådgivare vid många byggnationer och renoveringar. Detta för att semesterhuset ska uppfylla de önskemål och förväntningar som våra gäster har.

Detta har också gjort att det idag finns semesterhus med pool över nästan hela Danmark för uthyrning. Vill man med andra ord hyra hus med pool i till exempel Marielyst, har vi ett rikt utbud för uthyrning. Detta gäller faktiskt på såväl Jylland som Själland, Falster och många fler platser.

Vår rekommendation är att du börjar med att finna ett område i Danmark du vill spendera din semester, och filtrera därefter ut de stugor som har pool. Detta kan du enkelt göra här på vår hemsida där du också kan boka ditt boende direkt online eller genom att ringa till vår kundservice.

Hyra hus med pool i Danmark för semestern

Aktivt arbete för kvalité och utveckling

På NOVASOL, är skötsel och utveckling av våra pooler en viktig faktor för att skapa långsiktig kundnöjdhet. Som en del av vår service i Danmark, har vi egna poolskötare i många områden som ser till att vattenkvalitén håller den nivå som vi och lokala lagar kräver. För de stugor vi inte har möjlighet till egen personal, ombesörjer våra husägare och partners att detta uppfylls. Våra egna poolskötare utgår som regel från våra servicekontor i Danmark där vi också hjälper till med annan service som till exempel utlämning av nycklar, sängkläder, barnstolar och annat som beställts.

Detta är så viktigt för oss att vi faktiskt har infört en Pengar-Tillbaka-Garanti för våra semesterhus med inomhuspool. Garantin är en del av vårt Trygghetspaket som också bland annat innefattar Avbeställningsskydd och Bästa-Pris Garanti. Trygghetspaketet ingår i priset till samtliga bokningar som görs direkt hos NOVASOL. Pengar-Tillbaka-Garantin gäller för stugor med inomhuspool då det inte är funktionsdugligt eller rengjort och vi heller inte kan åtgärda felen omgående. För fullständiga villkor är du välkommen att läsa våra hyresvillkor.

Inomhus-, utomhus- och/eller bubbelpool

I poolrummen till semesterhuset finns ofta mer än bara själva inomhuspoolen. Många gånger är rummet en wellnessanläggning i miniformat där du också finner en bubbelpool, möbler att koppla av i, lekredskap för poolen som till exempel rutschkana och ibland också en bastu.

Givetvis finns inte ’bara’ stugor i Danmark med pool inomhus. Hos NOVASOL, finner du även härliga semesterhus med utomhuspool! Precis som för alla andra poolhus är det bra att inte vänta för länge med att boka. Detta då de är populära och först till kvarn gäller.

Utöver egen pool så har vi flera semesterbostäder där du har tillgång till gemensamma pooler. Det kan vara att din semesterbostad är en del av en semesteranläggning, eller så är ditt boende en del av en stugby där det finns en utomhuspool som kan nyttjas av gästerna. Vilken typ av pool – det vill säga om den är egen eller delad - som finns att tillgå, står beskrivet på respektive objektpresentation.

Som du märker ser vi tillgången till bad som viktigt för våra stugor i Danmark. Kanske beror det på att man aldrig är längre än 5 mil till havet, oavsett var i Danmark man befinner sig?

Oavsett anledningen har vi ett ytterligare exempel att ge dig. Vi har nämligen samarbete med över 20 aktivitetscenter och simhallar i Danmark. Detta gör att du kan hyra hus i Danmark med fritt inträde till badland under din semester. Under perioden för din vistelse och inom badlandets öppettider, får då hela familjen besöka badlandet utan att betala inträde. Om den stuga du vill hyra är kopplad till ett av dessa badland, står beskrivet på sidan med husinformationen innan bokning. Där finns också information om vilket badland det gäller.

Det finns även semesterhus med utomhuspool i Danmark

Boka direkt online eller kontakta oss

Att hyra stuga i Danmark är ett härligt sätt att semestra och en egen pool är ofta det som sätter pricken över i. Hos NOVASOL, kan du söka bland ett mycket stort utbud av stugor med inomhuspool och du kan även boka din favorit direkt här på vår hemsida. Om du behöver hjälp eller har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna.

Eftersom vi arbetat med stuguthyrning i Danmark sedan starten 1968, kan vi idag erbjuda ett stort utbud som också har en stor variation. Allt från små mysiga semesterlägenheter till stora herrgårdar och lantställen för stora grupper – här finns något för alla.

Välkommen att hitta din favorit bland våra poolhus i Danmark!