Hyra stuga på Själland med hund

En plats för hela familjen

Samla hela familjen på semestern genom att hyra stuga på Själland med hund hos oss på NOVASOL. När det är semester vill man vara tillsammans med hela familjen och inte behöva lämna någon hemma och särskilt inte sin bästa vän. Vi har flera stugor på Själland där du kan ta med din fyrbenta vän utan extra kostnad. Alla våra husdjursvänliga hus har en stor trädgård där hunden kan springa runt och glädjas av en semester precis som resten av familjen. Njut av en semester tillsammans med hela familjen då du väljer att hyra stuga på Själland med hund.

Ta med din hund på semester på Själland

Många sevärdheter

Själland kännetecknas av sin vackra och välbevarade natur som är fylld av vackra kontraster. Här finns frodiga marker, vackra sanddyner, branta klippor och djupa skogar som är perfekta för dig och din hund. Precis som oss tycker många hundra om att utforska nya platser och byta omgivning ibland. Låt din hund känna nya dofter och utforska en ny miljö genom att bo i någon av våra stugor på Själland med hund.

Semester på Själland med hund

Du slipper oroa dig för hundvakt och längta efter din bästa vän på semestern när du väljer att hyra stuga i Danmark med hund. Här kan hela familjen njuta av semestern tillsammans och det är verkligen mysigt att åka på semester med hund. Gör utflykter tillsammans med familjen och utforska Själlands alla sevärdheter och låt ert semesterhus vara er utgångspunkt. På Själland kan du hitta allt ifrån mysiga småstäder till Danmarks sprudlande huvudstad, Köpenhamn. Här finns också intressant historia och kultur, vackra naturupplevelser och god mat. På Själland finns något för alla inklusive din hund. Välkommen att hyra stuga på Själland med hund och upptäck ön och den vackra omgivningen.