Hyra stuga på Römö med hund

Upptäck natursköna Römö

Välkommen att hyra stuga på Römö med hund hos oss på NOVASOL. Strax utanför Jyllands västkust, norr om den tyska gränsen hittar du den charmiga ön Römö. Väljer du att hyra någon av våra stugor på Römö möts du av vacker natur och ett idylliskt landskap. En av Europas längsta och bredaste stränder som är ungefär 12 km lång och 1-3 km bred breder ut sig på ön. Tillbringa dagen med att bada, lek, segla och surfa på den härliga stranden.

Upplev Römö med hund

Samla familjen

Römö är ett riktigt paradis för naturälskaren med alla dess vandringsleder och cykelvägar. Det är också en idealisk semesterplats för din hund! Så varför inte ta med din bästa vän på semestern och utforska den vackra ön tillsammans genom att hyra stuga på Römö med hund.

Tillbringa din semester i någon av stugor i Danmark med hund och njut av en härlig tid tillsammans. Hitta ditt semesterboende genom att söka här på vår hemsida eller att ringa vår kundtjänst. Vi på NOVASOL tycker att det ska vara lätt att åka på semester med hund och därför hjälper dig mer än gärna att hitta ett semesterhus som passar hela familjen inklusive din bästa vän.

Semester med hund

Semestern är en tid att samla hela familjen och då är det extra tråkigt att lämna den fyrbenta familjemedlemmen hemma. Genom att bo i någon av våra stugor på Römö med hund kan ni spendera semestern tillsammans. Oroa dig inte för hundvakt eller för att längta efter din bästa vän, utan upptäck en ny miljö tillsammans med din hund. Njut av den vackra omgivningen, ta långpromenader och lek tillsammans i trädgården. Genom att hyra stuga på Römö med hund kan hela familjen vara samlade och umgås under semestern!

Hyr stuga som välkomnar hund på Römö