Sevärdheter och aktiviteter på Falster

Attraktioner att uppleva under din semester på Falster

Lolland, Falster, Mön och Sydsjälland är, förutom härliga stugor, späckat med aktiviteter för hela familjen. På Lolland finns bl a Lalandia och Knuthenborg Safaripark. Hyr du en stuga Falster finns bl a på Nyköbing F. Zoo, Golf and Fun Park i Marielyst, Krokodille Zoo, Svömmecenter Falster och Medeltidscentret medan Mön och Sydsjälland kan bjuda på BonBon-Land, Möns Klint och Texas Ranch. Det finns med andra ord gott om aktiviteter att välja mellan för dig som valt att hyra hus på Falster för semestern. Hela landet är ett tacksamt resmål för den som vill aktivera sig då det finns gott om attraktioner vilket man snabbt märker när man hyr semesterhus i Danmark.

Aktiv semester på Falster

BonBon-Land

De något annorlunda uttrycken 'På BonBon-Land har man skitkul' och 'En vrålrolig värld' har sina rötter i BonBon-världen. Just uttrycket 'skitkul' kommer från de roliga BonBon-djuren, attraktionerna och inte minst det faktum att man helt enkelt har kul under hela dagen i parken. BonBon-Land är en nöjespark för hela familjen och så har man BonBon-godiset: världens skojigaste godis. Här kan ni uppleva mer än 60 roliga och spännande attraktioner.

Knuthenborg Safaripark

I Knuthenborg Safaripark, vilket är en stor djur- och naturpark, kan man få komma alldeles nära intill många djur från flera olika kontinenter. Ta till exempel och åk på safari ut bland parkens alla djur såsom giraffer, zebror, tigrar, känguru, apor och noshörningar.

Inköpsmöjligheter

Hyr du stuga i Marielyst och Falster under sommarhalvåret finner du små mataffärer i stort sett i alla områden där vi har semesterhus. Hyr du istället stugor utanför högsäsongen, och även för större inköp, rekommenderas Maribo och Nakskov, som har gågator med en rad olika specialaffärer.