Hyra stuga på Bornholm med hund

Bornholm hälsar er hjärtligt välkomna på semester med hund

Genom att hyra stuga på Bornholm med hund kommer ni att få ta del av ett riktigt sommarparadis. Bornholm är en riktig solskens ö med en enastående natur med allt från frodig grönska, karga klippor, kritvita stränder och pittoreska byar.

Den danska lilla solskensön kommer verkligen att skämma bort er med lokalproducerade råvaror, historiska sevärdheter samt mycket roliga och lekfulla aktiviteter för barn. Med allt från båtturer till cykelturer för hela familjen. Välkommen att hyra stuga i Danmark med hund hos NOVASOL.

Hundsemester på Bornholm

Solskensön för både barnfamiljer och par

Det är perfekt att hyra stuga på Bornholm med hund eftersom att ön har en sådan häpnadsväckande natur och frisk luft mår både vi och hunden bra. Att ta sig till Bornholm blir lite som ett äventyr för de allra minsta i familjen då det blir en liten båttur från antingen Simrishamn eller Ystad.

Solskensön Bornholm är inte bara en familjedestination utan också en otroligt romantisk ö för er som åker som par. Det är en perfekt destination för långa promenader, mysiga restaurangbesök och bara skämma bort varandra. Vare sig om ni väljer den aktiva semestern med kajakpaddling, vandra i skogens grönska eller bara sitta på ett fik och kolla på folket så kommer ni att stortrivas här.

Semesterhus på Bornholm som välkomnar hund

Hyra stuga på Bornholm med hund

Semester är under den tiden på året man har som mest tid för familjen och självklart ska er älskade hund med. Därför vill vi på NOVASOL slå ett extra slag för semester med hund. Hos oss hittar du många stugor på Bornholm med hund.

I över 50 år har vi på NOVASOL samlat ihop guldkorn runt om i Europa vilket gör oss till Europas största stugförmedlare med ett brett utbud av stugor på Bornholm. Våra stugor på Bornholm med hund är en utmärkt utgångspunkt för en oförglömlig semester. Varför åka långt för en skön semester med hund - kontakta oss så vi kan hjälpa er att hyra stuga på Bornholm med hund!

Med hund till stuga på Bornholm