Vintersemester i Vallåsen

Det finns inget som är så idylliskt som den svenska vintern!

Mellan Skåne och Halland hittar ni skidanläggningen Vallåsen, det är en perfekt anläggning för dig och din familj om ni önskar komma iväg på en aktiv semester. Med endast två timmars biltur från Köpenhamn kommer mycket danskar till Vallåsen för en härlig vintersemester i Sverige. Södra Sverige har en fantastisk natur och Vallåsen ligger beläget med närheten till hav, skog och berg. På en skidsemester i Vallåsen erbjuds varierad skidåkning på stora ytor i 6 pister med röda, gröna och blå nedfarter och den längsta pisten är 1260 meter. Här finns allt från utförsåkning, längdåkning till en snowboardpark. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

En genuin semesterupplevelse

Vallåsen skidanläggning är kända för sin snowboard park med hopp och rails. Detta är en perfekt anläggning om ni önskar åka iväg för en weekend! Vallåsens skidanläggning har inga egna boenden så låt oss på NOVASOL hjälpa er att hyra stuga i Vallåsen. Tillsammans med våra husägare kan vi erbjuda många olika koncept vilket ökar vår möjlighet att kunna skräddarsy och göra din vistelse mer personlig. En vintersemester i Vallåsen med familjen handlar inte bara om skidor, ni kanske väljer en stuga där ni kan bada badtunna eller är kravet en mysig braskamin eller satar ni på en stuga med närheten till havet för att kunna ta ett vinterdopp. När du önskar hyra stuga i Vallåsen via oss på NOVASOL så ser vi till att du får bra standard på stugan och personlig service - för det vi lovar, det håller vi och helst lite till!
 

Vintersemester i Vallåsen

Vallåsen är lite av möjligheternas centrum - önskar ni en paus från skidbacken en dag kan ni alltid spela tennis i Båstad, gå på bio i Laholm eller gå ut och äta gott i Halmstad. NOVASOL har ett varierande utbud för dig som vinn åka på vintersemester i Sverige. Stugor i Vallåsen är lika populärt på vinterhalvåret som sommarhalvåret. Så varför åka långt för att få tid tillsammans med din familj, satsa på en skidsemester i Vallåsen!

| Editor:
(Först publicerad )