Vintersemester i Isaberg

Längtar ni efter en härlig vintersemester i Isaberg?

Då har ni kommit helt rätt, vi på NOVASOL har stugor i Isaberg för dig och din familj! När man åker i väg på vintersemester till Isaberg så är önskningarna många och kraven höga. Det kan vara allt från läge, barnvänligt, djurvänligt till utrustning i stugan så som braskamin, torkskåp, osv. I och med att vi har ett brett koncept så är möjligheterna många, låt oss hjälpa dig att hyra stuga i Isaberg.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Hela familjens favorit

Isaberg ligger i Småland, nära Jönköping och är idag södra Sveriges största skidort. Isaberg ligger cirka 300 meter över havet med den längsta nerfarten på 950 meter. En vintersemester i natursköna Isaberg utlovar en oförglömlig resa för både nybörjare och duktiga skidåkare. På din skidsemester i Isaberg finns tio pister tillgängliga med allt från barnvänligt gröna till hisnande svarta. Det finns åtta liftar som ser till att du spenderar mesta möjliga tid i pisterna. Tänk att efter en dag i backen, med dina nära och kära återvända till er stuga, laga god mat och spela spel. Det är när Sverige är som bäst, på vintersemester i Isaberg! Så varför åka långt för en skön semester med familjen - stanna i Sverige, hyr stuga i Isaberg!

Stugor i Isaberg

På din härliga vintersemester i Isaberg finns det inte bara bra skidåkning vare sig det är längd-, eller utförsåkning, här kan man också besöka en rolig äventyrspark, hyra bastu eller varför inte sätta sig och mysa framför brasan i storstugan med en god bok. Önskar ni en paus från backarna finns även staden Gislaved med fritidsaktiviter, kultur, shopping och flera mysiga restauranger. Så om du längtar efter en aktiv vintersemester i Sverige, är Isaberg platsen för dig!

| Editor:
(Först publicerad )