Vintersemester i Vrådal

Upplev ett av Norges mest populära vintersportsområden på din skidsemester

Vrådal i Telemark ligger mysigt till, omgivet av en mängd fjällsjöar. Ett perfekt område att åka på vintersemester till om du tycker att utsikten är en viktig del av skidturen.
Vrådal ligger i västra Telemark och har en lång tradition som ett populärt semesterområde med många aktiviteter för besökarna. I Vrådal ligger en skidanläggning med 5 liftar, bl. a. en 8-personers sittlift. Det finns 15 nerfarter för både alpint, snowboard och telemark. Barnen har mölighet till att testa slalom för första gången och de vuxna kan använda tiden till att öva.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Inte bara skidåkning på vintersemestern

Det finns naturligtvis också andra möjligheter än att åka skidor. Både längdåkning, snöskorturer, pulka och isfiske är populära aktiviteter och ”Trollklubben” ser till de yngsta får spännande upplevelser. Det är bra förutsättningar för att flyga drake under hela året. En lång och aktiv dag i snön kan rundas av med en välförtjänt avkoppling på afterski.
Längdåkningsentusiaster kan glädja sig över 40 kilometer med längdåkningsspår, som går genom skogsterräng och uppe på fjället. Varför inte ta sittliften upp på fjället och starta turen där? I Vrådal finns det ett café, två hotell och silversmeden Nisseloftet.

NOVASOL önskar dig välkommen till en skidstuga i mysiga Vrådal!

| Editor:
(Först publicerad )