Vintersemester i Trysil

Skidsemester i Norges största skidområde Trysil

Trysil är Norges största skidområde och lever upp till både vuxna och barns förväntningar om den perfekta skidsemestern.
Trysil har ett extra bra grepp om barnfamiljer och det är lätt att förstå varför. Här finns det massvis av barnvänliga aktiviteter. Förutom hundslädeåkning kan vi nämna att åka pulka, bowling och åka bob för barn. Barnen har också möjlighet till att möta ”smottene”, som är några glada figurer som tycker om att åka skidor tillsammans med barnen.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Trysil, Norges största skidanläggning

Trysil har Norges största skidanläggning med tusentals besökare varje år. Det bra utbyggda liftsystemet gör ett utmärkt jobb att med skidåkare, så långa köer är sällan. Området kan normalt garantera snö under hela vintersäsongen. Det höga antalet barnbackar gör att man kan känna sig extra trygg att barnen kommer att trivas och ha det bra. Packa skidorna och låt barnen få uppleva Trysil!


Trysil har med sina många pister också mycket att erbjuda även för den mer avanserade skidturisten. Och skulle du tillhöra nybörjarna är det heller inga problem. Skidskolan har en ”nybörjargaranti” som lovar att man efter en 5-dagars skidkurs klarar att åka skidor. Trysil har även 100 kilometer med preparerade ländåkningsspår, som ger möjlighet för turer både i skogen och på högyfjället.

Du som inte har lust att tillbringa vintersemestern framför spisen, så har Trysil flera restauranger och caféer. Det finns även afterski här med både DJ och trubadur. Det finns även en egen familje-afterski.

Det kan vara mysigt att bara ta det lugnt vid skidstugan också. Här kan barnen bygga snögubbar, se vem som gör den finaste snöängeln eller bygga snögrottor.
NOVASOL önskar dig välkommen till Trysil och en vistelse i en av våra fjällstugor i Trysil.

| Editor:
(Först publicerad )