Vintersemester i Geilo

Upplev snörika Geilo på din skidsemester

Geilo är ett perfekt ställe för barnfamiljer att tillbringa sin skidsemester på! Alla aktiviteter ligger i närheten av varandra och utbudet är varierande för både barn och vuxna. Susa ner backarna och känn den friska vinden i ansiktet. Geilo är antagligen ett av Norges mest kända skidområden och för de flesta norrmänn förknippat med skidåkning, fart och semester.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Der finns alltid en pist som passar dig

I Geilo finns det flera olika skidliftar och en gratisbuss fraktar dig både fram och tillbaka. vare sig du är ett skidåkarproffs eller bara åker skidor någon gång per år, finns det alltid här i Geilo en pist som passar dig. Geilolia passar bäst för barnfamiljer. Nattugglorna har även några möjligheter att åka på kvällen också, medan de morgonpigga kan spänna på sig skidorna redan innan frukosten serveras. Geilo har tre terrängparker. Om du är intresserad av en vintersemester i Norge kan vi varmt rekommendera att hyra en av våra stugor i Geilo.

Massa aktiviteter och upplevelser på Geilo

Geilo har ett stort längdåkningsnät och dessutom upplysta spår på 5 kilometer. Området har ett fantastiskt utbud av aktiviteter och upplevelser och allt ligger i närheten av varandra. Geilo är barnvänligt och småbarnen får det roligt i ”Trollklubben”, som ligger i en avspärrad del av skidområdet och bjuder på många spännande upplevelser.
Om du har lust till att göra något annat en dag än att åka skidor, kan du skämma bort dig själv med en spabehandling, dra på snöscootersafari eller köra en tur med hundsläde eller kjälke. Geilo är dessutom ett eldorado för alla som har lust att testa snösegling och förutsättningarna är faktiskt bland världens bästa!  
 
NOVASOL önskar dig välkommen till Geilo och övernatting i en av våra skidstugor i området!

| Editor:
(Först publicerad )