NOVASOLs stugby vid Tropical Islands

Semesterbyn Tropical Islands Resort

Kan du tänka dig att tillbringa semestern "vägg i vägg" med Europa största tropiska badland, men ändå bo privat i sitt eget semesterhus? I NOVASOLs stugby vid Tropical Islands kan denna dröm gå i uppfyllelse. Här är du ”herre i ditt eget hus” och har frihet till att planlägga semesterns aktiviteter så som det passar er. Och det bästa är, inträdet till Tropical Islands är inkluderat i hyresbeloppet för husets alla gäster!

Direkt vid domen

Precis vid sidan av den imponerande Tropical Islands byggnaden hittar du NOVASOL semesterby i de härligaste naturomgivningar. Semesterbyn består av ca 50 ljusa kvalitetshus i skandinavisk stil. Alla semesterhus i vår stugby vid Tropical Islands är inredda med en mysig kamin och ett helt utrustat kök. Till huset hör en stor härlig solterrass. Det tropiska badlandet ligger bara en liten gåtur från huset och kan nås på tio minuter från alla våra stugor vid Tropical Islands.

Kom och gå som du själv vill

En stor fördel är den obegränsade flexibiliteten du åtnjuter hos NOVASOL, vilket innebär att ankomst är möjlig under alla veckans dagar! Så vill du tillbringa en weekend, en minisemester eller en hel vecka i Tropical Islands så är det inga problem.
Helt obesvärat kan ni ta er direkt från ert privata semesterhus vid Tropical Islands till äventyret och värmen i det tropiska badlandet. Har du glömt favoritboken? Eller behöver barnen sova middag? Inga problem här! Du kan komma och gå till och från det tropiska badlandet, precis så ofta och när ni vill och på några få minuter är ni "hemma" igen.

Aktivitetsrik stugsemester

En semester med så mycket omväxling som i NOVASOLs semesterby vid Tropical Islands, har ni med säkerhet aldrig upplevt tidigare. Inga andra platser har så mycket action och avkoppling, äventyr och wellness, underhållning och privat atmosfär så nära varandra:

  • Simma i den stora Bali-lagunen – och koppla av därefter i semesterhusets egna bubbelpool.
  • Spela beach volleyboll på den 200 meter långa sandstranden vid "Stillahavet" – eller spela fotboll i semesterhusets egna trädgård
  • Laga mat i det öppna, komplett utrustade köket i semesterhuset – eller njut av en bit mat på en av områdets restauranger.

Läs gärna mer om vad du kan ta del av i form av aktiviteter och service vid Tropical Islands. Bland de olika hustyperna finns det med säkerhet ett semesterhus vid Tropical Islands som passar din och din familjs önskemål. Välkommen att boka ditt boende vid Tropical Islands direkt hos oss på NOVASOL. Du kan söka och boka boende i vår stugby duirekt här på vår hemsida eller genom att ringa vår svenska kundservice.