Kortsemester - Tropical Islands Resort

Välj själv hur länge du vill stanna

I NOVASOL's stugby vid Tropical Islands, bestämmer du helt själv vilken dag du och din familj vill anlända på och längden på er vistelse i ert semesterhus vid Tropical Islands. Du är välkommen att njuta av det tropiska semesterparadiset i en vecka eller två, men du kan även välja att boka 2-5 övernattningar.
På så sätt kan du och din familj stanna till exempel tisdag till torsdag mitt i veckan eller till exempel tisdag till tisdag. Det är ni som bestämmer vad som passar er bäst när ni bor i någon av våra stugor vid Tropical Islands!

Så här räknas priset ut

Vistelse med 2 övernattningar:

  • vid ankomst sön/mån/tis/ons/tors betalar du 30% av veckopriset.
  • vid ankomst fre betalar du 45% av veckopriset.
  • vid ankomst lör betalar du 40% av veckopriset.

Vistelse med 3 övernattningar:

  • vid ankomst sön/mån/tis/ons betalar du 45% av veckopriset.
  • vid ankomst tor/fre betalar du 55% av veckopriset.
  • vid ankomst lör betalar du 47% av veckopriset.

Vistelse med 4 övernattningar:

  • vid ankomst lör/sön/mån/tis/ons betalar du 60% av veckopriset.
  • vid ankomst tors/fre betalar du 65% av veckopriset.

Vistelse med 5 övernattningar:

  • Betalar du alltid 75% av veckorpriset oavsett ankomstdag.

Priset redan justerat

När du söker efter stugor vid Tropical Islands här på vår hemsida, får du upp hur mycket varje stuga kostar under den period du valt. Alla stugor som visas är de som är lediga under den valda perioden. Är du inte nöjd med sökresultatet, pröva att sök på en annan period. För att boka en kortsemester / minisemester i ett semesterhus vid Tropical Islands, skriv bara in den period du önskar. Då visas det aktuella priset där avdrag för minisemester har gjorts.

Boka ditt boende i Tropical Islands direkt online

I vår stugby vid Tropical Islands - belägen precis bredvid domen och med eget servicekontor på plats - kan du bo i tre olika hustyper beroende på vad just du söker i ett boende.

Våra hustyper vid Tropical Islands är fördelade på tre olika varianter: Marco Polo, Christpoh Columbus och James Cook. Hyran varierar beroende på hustyp men självklart är det priset du ser när du bokar som gäller. Upplev Tropical Islands under en kortare vistelse eller en längre. Kanske har du tillbringat en semester i någon av våra andra stugor i Tyskland och vill avsluta med några dagar på det tropiska vattenparadiset? Eller så kanske du har tagit bilen ner till södra Europa och vill på vägen ner eller hem övernatta på ett ställe som också ger mycket bad och glädje för såcäl stor som liten?


Oavsett vad är du välkommen att göra en sökning olch boka ditt nästa boende vid Tropical Islands hos oss på NOVASOL!