Hustyper i stugbyn vid Tropical Islands

Välj den stuga som passar just dig

NOVASOL har ett stort antal stugor i vår stugby vid Tropical Islands. Samtliga av dessa kan delas upp i tre olika hustyper. Alla våra semesterhus vid Tropical Islands är utrustade med allt som behövs: Det finns TV och DVD, AC, och öppen spis i vardagsrummet som ger huset en extra mysig atmosfär. Ved kan köpas på plats. För de minsta gästerna finns barnstol och barnsäng. Sänglinne och handdukar kan man hyra på plats från vårt servicekontor eller ta med egna.

Hustyp "Marco Polo" för 4 (+2) personer

Denna mysiga stuga rymmer 4 personer och på 57 m² har allt man behöver. Det fullt utrustade köket i huset bjuder in till gemensam matlagning. I vardagrummet och matsalen finns tillräckligt med plats för alla, och framför vid den öppna spisen kan ni mysa och njuta av lugnet tillsammans. Förutom de två sovrummen finns det en bäddsoffa i vardagsrummet, så att man utan problem kan vara sex stycken i huset. Tomten är minst 600 m² stor.

Snabbfakta:

  • Personantal: 4 (+2 barn upp till 11 år) gäster
  • Boyta: 27 m²
  • Tomtyta: minst 600 m²
  • Rumsfördelning: vardagsrum, öppet kök, 2 sovrum, 1 badrum
  • Exempel på utrustning: Braskamin, resesäng för barn, barnstol, trädgårdsmöbler, grill, tvättmaskin, 2 extra sovmöjligheter i vardagsrummet

Hustyp "James Cook" för 6 (+2) personer

Här kan även den större familjen eller det större sällskapet få tillräckligt med plats. Den 1.000m² stora tomten garanterar en privat sfär och barnen har gott om plats att leka på. I det moderna badrummet lockar bubbelpoolen och bastun med avkoppling oavsett väder. Denna hustyp har tre sovrum och två extra sovplatser i vardagsrummet, så att man bekvämt kan bo upp till åtta personer här.

Snabbfakta:

  • Personantal: 6 (+2 barn upp till 11 år) gäster
  • Boyta: 92 m²
  • Tomtyta: 1 000 m²
  • Rumsfördelning: vardagsrum, öppet kök, 3 sovrum, 1 badrum
  • Exempel på utrustning: bubbelpool, bastu, braskamin, resesäng för barn, barnstol, trädgårdsmöbler, grill, tvättmaskin, torktumlare, mikro, 2 extra sovmöjligheter i vardagsrummet

Se stugorna och boka direkt online

Våra stugor vid Tropical Islands i Tyskland kan bokas året om och direkt här online på vår hemsida. Självklart är du även välkommen att ringa eller maila till oss om du har några frågor eller vill ha hjälp med att boka. Vilken hustyp som stugan du vill boka är, står beskrivet på objektpresentationen här på hemsidan. Där finner du även komplett information om varje boende och vilken utrustning just det har.

Du kan boka din stuga från två nätter och uppåt (även om du självklart får stanna bara en dag om du är på genomresa och det passar bättre). Inträdet ingår från ankomst till avresa och självklart - som alltid - så ingår vårt Trygghetspaket utan extra kostnad när du bokar direkt hos NOVASOL.

Välkommen att hitta ditt nästa boende vid Tropical Islands hos oss på NOVASOL!