Tropical Islands

Stugor att hyra vid Tropical Islands i direkt anslutning till anläggningen!

Längtar du efter tropisk värme, men tycker att Thailand ligger för långt bort? Då kan vi tipsa om våra stugor vid Tropical Islands i Tyskland där du kan uppleva palmer, vita sandstränder och härligt väder året om - och det bara ett stenkast från Berlin! Boka en av våra stugor vid Tropical Islands så ingår inträde under hela er vistelse.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Tropical Islands i Tyskland är en 66 000 kvadratmeter stor kupol som innehåller ett gigantiskt semesterparadis bestående av Europas största inomhus-regnskog med badstränder, tropiska palmer, olika swimmingpools, äventyrsbad, barer och restauranger.

Genom att boka boende hos NOVASOL kan du njuta av alla fördelarna av vattenlandet och samtidigt njuta av lugnet och friheten med ett eget semesterhus. 

Tropical Island Tyskland

Varför Tropical Islands med NOVASOL?

Vattenparadiset är en mycket populär attraktion som lockar svenskar – året om! Precis i anslutning till den stora domen som är Tropical Islands ligger NOVASOL’s stugor. Dessa stugor bokar du bland annat i vetskap om följande:

 • NOVASOL har eget servicekontor på plats för att hjälpa dig vid frågor
 • Inträde ingår till Tropical Islands för samtliga boende under hela vistelsen (ej avresedagen). 
 • Du kan hyra sänglinnen och handdukar om du önskar
 • Välj när du vill resa! Valfri ankomstdag och bokning kan ske från 2 nätter och uppåt
 • Många stugor här välkomnar hela familjen dvs. även om du reser med hund
 • Vårt Trygghetspaket med bl.a. avbeställningsskydd ingår alltid när du bokar direkt hos NOVASOL

Tropical Islands är fullproppat med aktiviteter, matställen, butiker med mera så att ni aldrig ska ha tråkigt under vistelsen. Med en egen stuga kan ni däremot dra er tillbaka när det passar just er och koppla av med friheten av ett eget semesterhus.

Video: Tropical Islands


En oförglömlig upplevelse för hela familjen

Med en stuga vid Tropical Islands är det lätt att ta sig till den tropiska semestervärlden för både avkoppling och aktiviteter. Detta då stugbyn ligger i direkt anslutning till kupolen. Som gäst hos NOVASOL, har man dessutom en egen ingång så man slipper köa med de som inte har valt att hyra stuga.

Väl inne kan du bland annat uppleva det 3 000 kvadratmeter stora ’Stilla havet’, den 200 meter långa sandstranden, Bali-lagunen med en vattentemperatur på 32 grader, Tysklands högsta vattenrutschkana på 25 meter, ett tropiskt bastuområde, wellness-faciliteter och mycket mer.

Stuga att hyra vid Tropical Islands

Tropical Islands - tropisk semester året om

Allt på bekvämt avstånd från stugbyn där NOVASOL har många stugor av olika slag. Det finns också minigolf, ballongflygning och en egen shopping-boulevard.

Tropino barnklubb passar för de mindre och erbjuder massor av aktiviteter för barn av alla åldrar, såsom klätteranläggning, softball och mini-gokarts och mycket mera. Här kan man njuta av ett verkligt semesterparadis för barn i alla åldrar!

Inuti Tropical Islands i Tyskland

Nyhet: AMAZONIA – året runt utomhus

På en yta om 35.000 kvadratmeter breder AMAZONIA ut sig utanför semesterdomen vid Tropical Islands. AMAZONIA är öppet året om med bland annat:

 • två uppvärmda (28 C) pooler på 1.350 kvm
 • vattenfallsmål för vattenpolo
 • Den i Tyskland unika ’Whitewater River’ med sin 250 meter långa jetstream-kanal
 • spel- och sportområde med bl.a. beachvolley- och fotbollsplan
 • gejsrar, vattenfall, simbanor, vattenmassage om mycket mer!

Förutsatt att vädret tillåter, är området AMAZONIA på Tropical Islands öppet året om. Om du bokar boende vid Tropical Islands i Tyskland hos NOVASOL, ingår självklart även tillträde till utomhusområdet under din vistelse.

Stugor vid Tropical Islands där inträde ingår!

Med NOVASOL kan du njuta av en semester med många glada miner med ett semesterhus i stugbyn vid Tropical Islands. Och det bästa är att vid bokning av en av NOVASOLs stugor i stugbyn, ingår fritt inträde till Tropical Islands under hela vistelsen.

Vårt servicekontor på plats hjälper dig dessutom med service eller om du skulle ha några frågor under din vistelse. Kanske vill du hyra sänglinnen och handdukar under din vistelse? Då är det servicekontoret som ser till att detta ordnas (även om själva bokningen ska ske innan ankomst).

Vår stugby vid Tropical Islands

Vanliga frågor för Tropical Islands

Vad gäller för inträdet till Tropical Islands?

Alla som bor i det hyrda semesterhuset har gratis inträde till kupolen under vistelsen. Det maximala antalet för respektive hus får dock inte överträdas. I ett semesterhus som är avsett för 4 vuxna och 2 barn kan 6 personer sova och det får gärna vara 6 vuxna också. Inträdet gäller för semesterhus i stugbyn vid Tropical Islands dvs. inträde gäller ej vid bokning av ett annat semesterhus någonstans i Tyskland.
 

Är det långt från stugbyn till Tropical Islands?

Nej, våra stugor ligger i direkt anslutning till kupolen. Det är med andra ord en mycket kort promenad från den stuga du hyr till badlandet.
 

Hur manga dagar kan jag boka?

Vid Tropical Islands kan du boka från två nätter och uppåt. Vill du bara stanna en natt går det givetvis bra men minsta hyresperiod är två nätter.
 

Erbjuder ni någon service på plats?

Ja, vi har ett eget servicekontor på plats som ser till att er vistelse i våra stugor blir så bra som möjligt.
 

Se svar på fler vanliga frågor ►

 

 

Våra stugor ligger precis bredvid Tropical Islands

Tropisk semester i Tyskland med NOVASOL

Du kan hyra stuga vid Tropical Islands hos oss året om och med en minimumvistelse om 2 nätter. Detta gäller för många av våra stugbyar i Tyskland.

I NOVASOLs stugor vid Tropical Islands kan du njuta av den enastående känslan av semester och underhållning utan att behöva flyga runt jorden. Här är det ingen stress, inget jäkt utan här kan du bara koppla av med familj och vänner. Helt enkelt njuta av en härlig semester med möjlighet till en mängd aktiviteter.

Välkommen till NOVASOL för att boka boende i någon av våra stugor vid Tropical Islands!

| Administratör
(Först publicerad )