Resort Yxenhaga – en stugby i Småland

Varmt välkommen till stugbyn Resort Yxenhaga i Småland. Här njuter du av en semester i en stuga samtidigt du kan du ta del flera aktiviteter på området och har en bra bas för utflykter.

Tennisbana, aktivitetsrum, fritt wifi och uthyrning av båtar och cyklar är bara några av sakerna som Yxenhaga Resort erbjuder. Boka ditt boende i stugbyn direkt här hos oss på NOVASOL.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Aktiviteter i stugbyn

Yxenhaga är en stugby i Sverige som erbjuder flera upplevelser och aktiviteter för sina gäster. 

Vill du aktivera dig utomhus finns tennisbana, basket- och volleybollplan, samt lekplats för de yngre i resesällskapet. Föredrar du att aktivera dig inomhus finns ett aktivitetsrum med bland annat biljardbord och pingisbord. Det finns också kostnadsfritt trådlöst internet över hela anläggningen. 

Den som uppskattar sjö och vatten kan ta sig till sandstranden som ligger ungefär 5 kilometer från anläggningen. I stugbyn finns roddbåt och kanoter att hyra och här finns även möjlighet att köpa fiskekort. Avsluta dagen i den gemensamma bastun som finns i stugbyn.

Resort Yxenhaga - en stugby i Småland

Om våra stugor i Yxenhaga

De stugor som finns att hyra i stugbyn är av olika storlek och kan därmed ta olika antal personer samt variera i pris. Gör en sökning på önskad reseperiod så ser du alla stugor som är lediga i Yxenhaga resort när ni vill boka. Då visas också priset för den önskade perioden. 

Här på hemsidan ser du exakt vad som finns i varje stuga genom att klicka dig in på objektpresentationen. Generellt för våra stugor i Resort Yxenhaga är dock att det alltid finns:

  • Egen veranda (flera med sjöutsikt)
  • Kök med spis, kylskåp etc.
  • Badrum med toa, dusch och tvättmaskin
  • Sänglinnen och handdukar kan hyras
  • Slutstädning kan beställas

Stugorna ligger med närhet till den småländska naturen och gör det lätt för dig att snabbt komma ut och njuta av semestern.

Flera stugor med sjöutsikt i Yxenhaga stugby

Hitta hit och utflyktsmål

Resort Yxenhaga ligger i Vaggeryds kommun nära Hok i Småland. Från Jönköping i norr är det ungefär 46 km och från Värnamo i söder cirka 37 km. 

Ett utflyktsmål för dig som reser med barn är High Chaparral. Nöjesparken ligger cirka 49 km från Yxenhaga stugby och är ett omtyckt besöksmål många som hyr våra stugor i Småland.

Förutom det stora utbudet på större orter såsom Jönköping, finns fler aktiviteter och upplevelser som uflyktsmål. Skullaryd Älgpark (ca 78 km) är ett sådant exempel. Här kan du åka älgsafari och komma nära skogens konung.

Stugor i stugbyn Yxenhaga nära Hok i Småland

Boka med flera fördelar hos NOVASOL

När du väljer att hyra stuga i Resort Yxenhaga gör du det med samma fördelar som alltid hos oss på NOVASOL. Din bokning och betalning sker på ett säkert sätt och vårt Trygghetspaket ingår. Det ingår automatiskt och kostnadsfritt när du gör din bokning direkt genom oss och i Trygghetspaketet ingår bland annat avbeställningsskydd och bästa pris-garanti. Läs mer om detta i våra Hyresvillkor.

Vi finns med dig innan, under och efter din vistelse då du alltid är välkommen att kontakta oss vid frågor. Vi hoppas att du ska få en härlig semester stugbyn Resort Yxenhaga – välkommen!

| Editor:
(Först publicerad )