Vida Vättern stugby

Varmt välkommen till Vida Vättern stugby i Östergötland där du har Vättern som granne och gott om sevärdheter och aktiviteter alldeles runt stugknuten. Stugorna passar lika bra för det stora som lite mindre resesällskapet. De rymmer upp till fyra personer, så om ni är ett större gäng eller flera familjer som semestrar tillsammans kan vi rekommendera att hyra stugorna bredvid varandra så kan ni njuta av att vara tillsammans men ändå bo avskilt.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Njut av Vättern från första parkett!

Om ni väljer att hyra stuga i Vida Vättern stugby kan ni fylla era lediga dagar med att utforska området eller bara ta det lugnt hemma i stugan, ni väljer själva! Efter en lång dag kan vi rekommendera att gå ca 50 meter och besöka stugbyns restaurang och ta något gott att äta samtidigt som ni njuter av den härliga utsikten.  

Njut av Vättern när du hyr en stuga i Vida Vättern stugby

Kort om stugorna

I Vida Vättern stugby finns det nio stugor att välja bland. För att se vad varje enskild stuga har att erbjuda kan du göra en sökning här på vår hemsida och klicka dig in på stugorna så ser du allt du behöver veta om boendet. Stugorna i Vida Vättern stugby:

  • Är byggda 1990
  • Ligger max 250 meter från sjön 
  • Erbjuder uthyrning av sänglinnen och haddukar
  • Erbjuder möjligheten att boka slutstädning
  • Har gratis WiFi/trådlöst internet

Detta är bara några exempel på vad stugorna har att erbjuda. Gör en sökning här på vår hemsida för att hitta din favorit bland stugorna i Vida Vättern stugby!

Semester vid Vättern

Genom att hyra stuga i Vida Vättern stugby har ni många utflyktsmål i närheten. Här har ni nära till Gränna och mysiga Visningsö. Vi kan rekommendera att besöka Grenna Museum – Andréexpeditionen Polarcenter eller bara strosa längs de mysiga gränderna och känna doften av polkagristrillverkning i varje hörn. För den som tycker om shopping finns A6 Shoppingcenter med en mängder butiker. Ungefär två timmar från Vida Vättern stugby ligger Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Mindre än tio minuters bildfärd från stugbyn ligger två naturreservat, Holkaberg Narbäck naturreservat och Kråkeryd naturreservat, som har härliga vandringsleder. Knappt 40 km bort kan man besöka Omberg som har vacker natur och vandringsleder och stiga även för mountainbike. 

Hela familjen kommer att trivas vid Vida Vättern stugby

Varför hyra stuga i Vida Vättern stugby med NOVASOL?

När du bokar boende i Vida Vättern stugbyn, eller hyr någon av våra andra stugor i Östergötland, gör du det med samma fördelar som du alltid har med NOVASOL: 

  • När du gör en bokning hos oss ingår alltid vårt Trygghetspaket. Trygghetspaketet inkluderar bland annat avbeställningsskydd vid plötslig sjukdom eller arbetslöshet. 
  • Alla stugor som finns med i vårt sortiment blir besökta av vår egen lokala personal innan de läggs ut för uthyrning. Detta för att säkerställa att den information du ser på huspresentationen stämmer. 
  • Har du frågor innan, under och/eller efter din bokning kan du alltid kontakta oss.   

Att boka stuga i en stugby i Sverige här på vår hemsida är enkelt, tryggt och bekvämt. Har du några frågor eller vill ha hjälp med att boka är du varmt välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig. 


Välkommen att boka ditt nästa boende i Vida Vättern stugby hos oss på NOVASOL!
 

| Editor:
(Först publicerad )