Stugby i Löttorps Camping

Semester på Öland nära hav och aktiviteter

Välkommen att boka boende i stugbyn vid Löttorps Camping på Öland! Här bor du nära sandstrand och hav, samtidigt som du har närhet till liv och aktiviteter. Gör en sökning och boka din stuga i stugbyn hos oss på NOVASOL! 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

En stugby för semesterälskaren

Genom att hyra stuga i vår stugby på Löttorps Camping har du en bra utgångspunkt för en skön semester på Öland. Du har dina egna ”fyra väggar” samtidigt som läget vid Löttorps Camping erbjuder det lilla extra i närområdet. Genom att hyra stuga i Löttorps Camping hos NOVASOL har du bland annat närhet till följande: 

Stekhuset Munken – medeltidskrogen på Öland! Här äter familjen medeltidsinspirerad mat i en spännande miljö. Riddare, tjänare och munkar serverar dig mat som till exempel långspett med grillat kött. Har du tur kanske du även får se en eldkonstnär bjuda på en eldshow under middagen. I närområdet finns även italiensk pizzeria och glassbar.

Löttorp – endast cirka 2 km bort ligger orten med året-runt-öppna butiker och matställen. Löttorp är den tredje största tätorten i Borgholms kommun på norra Öland. 

Sandstrand och hav – flera av våra stugor i stugbyn har cirka 200-300 meter till den populära stranden. 

Äventyrsgolf – minigolf med wild-life-tema! Här spelar du den spännande banan som har djur I verklig storlek. En rolig upplevelse för hela familjen. 

Som för de flesta stugbyar i Sverige har många av aktiviteterna öppet under sommarhalvåret. En av många fördelar med att boka boende i just denna semesterby på Öland är närheten till Löttorp där de flesta butiker är öppna året om. 

Kort om stugorna

Genom att göra en sökning och klicka in på husen så kan du se exakt vad varje enskild stuga i stygbyn vid Löttorps Camping kan erbjuda. De flesta av stugorna i stugbyn vid Löttorps Camping:

  • Är byggda eller genomrenoverade mellan 2013-2017
  • Ligger max 250 meter från havet
  • Erbjuder uthyrning av sänglinnen, handdukar och roddbåt
  • Erbjuder möjlighet att boka slutstädning
  • Har barnstol och spjälsäng
  • Har WiFi/trådlöst internet

Detta är som sagt bara några exempel på vad som finns i många av stugorna. För att enklast hitta din favorit bland stugorna i Löttorp Campings stugby – gör en sökning här på vår hemsida!

Semester på Öland och i Löttorp

Att Öland är en favoritdestination för oss svenskar är lätt att förstå. Naturen, stämningen och havet är bara några av anledningarna till att så många väljer att komma tillbaka hit. År efter år. 

Löttorp är belägen på norra delen av Öland där du bland annat finner flera omtyckta badplatser med stränder vid havet. Givetvis finns det även gott om andra aktiviteter här som till exempel den fascinerande Trollskogen på den nordöstra spetsen, den mytomspunna ön Blå Jungfrun eller Lådbilslandet i Löttorp. Den sistnämnda är mycket uppskattat bland de mindre där de bland annat får möjlighet att ”ta körkort”. 

Varför stuga i Löttorps Camping med NOVASOL?

Precis som alla våra andra stugor på Öland, bokar du boende i stugbyn vid Löttorps Camping med samma fördelar som du alltid har med NOVASOL såsom: 

  • I din bokning ingår alltid vårt Trygghetspaket som bland annat inkluderar avbeställningsskydd vid plötslig sjukdom eller arbetslöshet. 
  • Vår egen lokala personal har besökt samtliga stugor i vårt utbud innan de läggs ut för uthyrning. Detta för att säkerställa att den information du får när du bokar stämmer. 
  • Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor. Innan, under, och efter din bokning. 
  • Du kan boka din stuga direkt online. Enkelt, tryggt och bekvämt. Självklart är du också välkommen att ringa till oss om du vill ha hjälp med att boka. 

Varmt välkommen att boka ditt nästa boende i Löttorp Campings stugby hos oss på NOVASOL! 

| Editor:
(Först publicerad )