Stugby på Karön i Blekinge skärgård

Välkommen att uppleva Karöns stugby där du njuter av havsutsikt från samtliga stugor. Denna stugby är vackert belägen på den fantastiska ön Karön i Blekinge skärgård som nås bara en kort tur med pendelbåten från fastlandet.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Upplev en semester på Karön

Här på Karön njuter du av naturen och den konstanta närheten till havet.

Utforska ön genom att promenera längs med dess stigar eller hyr en kajak och paddla runt i skärgården.

På ön finns även en välkänd restaurang som definitivt bör besökas under er semester här.

Alltid nära havet under en semester på Karön

Kort om stugbyn på Karön

Stugorna i denna stugby på nordvästra Karön är av enkel standard och ligger vackert och avskilt belägna.

Mitt i stugområdet finns ett modernt servicehus att tillgå där det finns toaletter, duschar, tvätt och kök. För alla stugor i denna stugby gäller:

  • Plats till 4 personer
  • Havsutsikt
  • Husdjur är välkomna
  • Eget pentry och grill/grillplats
  • Nära till badplats

Samtliga stugor i stugbyn på Karön kan bokas för bara några dagar och uppåt. Om du vill boka en kortare period än vad som är möjligt här på hemsidan, kontakta oss för en förfrågan.

 

Stuga i vår stugby på Karön, Blekinge skärgård

Så tar du dig till ön

Stugbyn på Karön nås enkelt med pendlingsbåten från Ekenäs på fastlandet. Här avgår den från samma plats som ni hämtar nyckeln och det är också här ni parkerar bilen eftersom ön är bilfri. När ni ankommer till ön är det sedan bara en mycket kort promenad (ca 600 meter) till stugbyn.

Pendelbåten trafikeras med täta turer och det tar inte mer än cirka 5 minuter att ta sig över.

Om du hyrt någon av våra stugor på Karön, kan du därför enkelt ta turer till fastlandet där den större orten Ronneby har mycket att erbjuda.

Boka din semester hos NOVASOL

Att bo i en av våra stugor på Karön är ett härligt sätt att uppleva denna vackra ö. När du bokar direkt genom NOVASOL så ingår också vårt Trygghetspaket.

Däri finns bland annat avbeställningsskydd och bästa pris-garanti vilket du kan läsa mer om i våra Hyresvillkor. En extra trygghet för dig som ska boka. 

Sedan 1968 har vi på NOVASOL arbetat med stuguthyrning. I utbudet finner du privata stugor för uthyrning men också flera stugbyar i Sverige. En av dem finner du på Karön – välkommen!

| Editor:
(Först publicerad )