I Europa har vi många magiskt vackra sjöar och drömmande hav som gör att man lätt kan koppla bort vardagen för en stund. NOVASOL har semesterbostäder över hela Europa så om du vill bo nära havet eller en vacker sjö kan du hitta ditt nästa semesterboende hos oss!  Vill du åka till Kroatien och ha havet som närmsta granne eller vill du hellre semestra på hemmaplan och hyra en stuga i Sverige som ligger nära en lugn sjö? Oavsett vilket land du vill åka till, kommer du att få en härlig och minnesvärd semester vid vattnet!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Härligt, oavsett årstid

Är du en av dem som älskar att känna sanden mellan tårna, eller tycker du att det är härligare att sola på en varm, sandfri klippa? Vi alla tycker olika. Likadant är det när det kommer till sjö versers hav. Några älskar havet och andra tycker att det är mycket bättre att bada i en sjö för det är inte lika kallt som i havet. Båda har sina för- och nackdelar, men vi på NOVASOL tycker att både sjö och hav har sin charm! Att bo nära vattnet under sin semester sätter verkligen guldkant på tillvaron, oavsett årstid. Under sommaren är det ju självklart sol och bad som gör att det är härligt att spendera sina lediga dagar vid vattnet. Om man inte är vinterbadare så finns det helt andra skäl till varför det är härligt att spendera sin semester nära sjö eller hav under den andra halvan av året. Att ta höstpromenader vid vattnet och känna vinden bita tag i kinderna har sin charm och om det blir riktigt kallt kanske man till och med kan ta sig en härlig tur med skridskorna. Så att semestra nära sjö och hav är alltid en bra idé, året om!


En semester nära sjön

Finns det något vackrare än en alldeles stilla sjö där solen speglar sig på ytan undertiden den sakta är på väg upp? Inte är det mycket! Att spendera sin semester vid sjön gör en lugn och avkopplad. Ta en promenad vid sjön eller åk på en båttur så kommer du snart att känna lugnet infinna sig. Flera av våra semesterhus och stugor har nära till vackra sjöar, så för dig som vill ha en semester nära sjön finns det gott om valmöjligheter hos oss på NOVASOL!


Sveriges sjöar

Sverige brukar kallas för de hundratusen sjöarnas land, då här finns närmare 100 000 sjöar spridda över vårt avlånga land. Vänern, Vättern och Mälaren är våra tre största och kanske där av våra mest kända. Men i Sverige finns det gott om mindre sjöar, guldkorn som inte så många känner till, som kan vara minst lika härliga att semestra vid. Att spendera sin semester nära en sjö, oavsett storlek, har verkligen sin charm. Vissa av våra stugor i Sverige har till och med en alldeles egen sjötomt, en egen brygga och en egen båt. Visst låter det härligt?

 
Härlig semester vid havet  

Att ha en semester nära havet har sina fördelar. Speciellt om man befinner sig på varmare breddgrader, för då är det inte långt till närmaste dopp! Att ha nära till havet och stranden under sin semester sätter verkligen guldkant på tillvaron. Flera av våra semesterhus vid havet har även en vacker panoramautsikt, vilket gör att man kan njuta av det glittrande havet från första parkett. Vill du spendera din semester nära havet är du varmt välkommen att hyra semesterhus hos oss. 
  

| Administratör
(Först publicerad )