7 dagars kostnadsfri avbokning

Förverkliga drömresan till södra Europa – boka ditt semesterboende tryggt och säkert!

 

Med 7 dagars kostnadsfri avbokning innan ankomst kan ni i lugn och ro planera er nästa semester till Sydeuropa och omboka eller avbeställa er semester med oss om ni skulle få ändrade planer.

 

Erbjudandet gäller på ett stort urval av semesterboenden i de soliga länderna Frankrike, Kroatien, Italien och Spanien. Scrolla ner för mer information och inspiration till er nästa resa.

7 dagars kostnadsfri avbokning på ett urval av boenden

Utnyttja detta unika erbjudande fram till den 31/10/2021! När du bokar en ny semester i södra Europa med ankomstdatum i 2021 har du möjligheten att omboka eller avboka i upp till 7 dagar innan ankomst. 

Erbjudandet gäller på ett stort urval av boenden i Frankrike, Kroatien, Italien och Spanien. Håll utkik efter boenden markerade med bannern "7 dagars fri avbeställning".

  • Gäller för bokningar med ankomstdatum senast den 31 december 2021
  • Du avbokar smidigt på sidan My Booking. 
  • Gäller för bokningar gjorda mellan den 4 maj 2021 och den 31/10/2021. För bokningar gjorda utanför dessa datum gäller våra Generella avtalsvillkor och Hyresvillkor. 
  • För avbokningar och ombokningar gjorda senare än 7 dagar innan ankomst gäller våra Generella avtalsvillkor och Hyresvillkor.

Passa på att boka drömsemestern till ett traditionellt lanthus i Spanien, en villa med pool i Kroatien eller ett boende med havsutsikt i Italien.

Upptäck destinationerna och alla fantastiska boenden du kan boka här under. Medelhavs-värmen väntar på dig!

Njut av Moules Frites och besök idylliska vingårdar i Frankrike

Med vårt erbjudande ges du den perfekta möjligheten att planera en magisk semester i Frankrike 2021. Med mysiga byar, vidunderliga vinmarker och den lyxiga Franska Rivieran passar Frankrike för alla semestertyper.

Med NOVASOL kan du upptäcka vackra Bretagne, njuta av kulinariska upplevelser i Alsace eller koppla av till vågornas brus i södra Provence. Boka till exempel ett hus med pool, veranda eller en stor trädgård och njut av en härlig semester i Frankrike!

Turkost hav och historiska städer i Kroatien

När ni semestrar i Kroatien kan ni uppleva Medelhavet och samtidigt vara snälla mot plånboken – speciellt med flexibel avbokning! Boka ett boende nära kusten och upptäck de populära semesterorterna Dubrovnik och Split. Här har ni dessutom perfekt utgångsläge till att besöka alla de vackra öarna och bada i det turkosa havet.

Kroatien är det perfekta resmålet för dig som älskar att resa till sol och bad, men också vill kombinera avkopplandet med upplevelser och aktiviteter!

En semester i njutningens tecken i Italien

Italien är ett avlångt land som bjuder på många upplevelser för alla smaker med sina gröna landskap, charmiga fiskebyar och levande storstäder.

Det är inte mycket som kan gå fel med en semester till Italien, oavsett om resan tar er till en romantisk vingård i Piemonte, alpin skidåkning i Trentino eller paradisstränderna på Sardinien.

Sol och sangria i vackra Spanien

Spanien är ett av våra mest populära resmål – och vi förstår varför! Här får du en semester fylld med sol, bad och äventyr. Surfa på Atlantens vågor i Galicien, kombinera storstadsliv och salta bad på Mallorca, eller frossa i tapas i Katalonien.

Med en semester till Spanien kan du helt enkelt njuta av Medelhavet till fullo. Hitta ditt perfekta semesterboende i Spanien med flexibel avbokning.