Betalningsinformation

Direkt efter att du har bokat en stuga eller ett semesterboende kommer du att få ett e-mejl med en länk till sidan My Booking. Där hanterar du allt som rör din bokning och hitta din betalningsinformation.

Du kan betala med ditt betalkort eller via banköverföring/bankgiro. Om du betalar via bankgiro uppger du bokningsnumret som referens på betalningen istället för OCR. Vid bokning med mindre än 28 dagar kvar till ankomst, kan betalning endast göras med kort. Det är viktigt att du läser igenom våra Generella avtalsvillkor och Hyresvillkor innan avresa, så att du är medveten om vad som gäller. 

Den första betalningen är 25% av det totala priset och betalas vid bokningstillfället. 
Den andra delbetalningen är de resterande 75% av det totala priset som skall betalas senast 42 dagar innan ankomstdagen.

Givetvis har du även möjlighet att betala hela beloppet med en gång och får då direkt tillgång till dina resehandlingar. Skulle du boka din resa mindre än 42 dagar före ankomst betalar du hela beloppet direkt.

OBS: Vi skickar ingenting via vanlig post, då hela bokningsprocessen sker på vår hemsida och via e-mejl. Om du däremot önskar att få dina dokument skickat via post, är du välkommen att kontakta vårt servicekontor via telefon och genomföra bokningen hos dem.

 

Bankupplysningar

Danske Bank (Bohusbanken)

Swedish Branch

Östra Hamngatan 32

S-404 22 Göteborg

 

Bankgiro: 5303-2470

Kontonummer: 1202 17 11 420

 

Vid inbetalning från utländska konton/bankförbindelser

Danske Bank (Bohusbanken)

Swedish Branch

Östra Hamngatan 32

S-404 22 Göteborg

 

IBAN: SE18 1200 0000 0120 2171 1420

SWIFT: DABA SE SX