Har du frågor? Öppettider:
Mån-Fre 9.00-16.00
0046 313 045509
Hyra ut boende utomlands

Hyra ut boende utomlands

 

LOKAL NÄRVARO – GLOBAL STYRKA
ÖVER 50 ÅRS ERFARENHET
TRYGG UTHYRNING

Gör en intresseanmälan kostnadsfritt utan några förpliktelser

Genom att klicka “skicka” ger du NOVASOL ditt medgivande till att vi får kontakta dig antingen via telefon eller via e-post med mer information om förmedling av din semesterbostad. Du kan dra tillbaka ditt medgivande när som helst genom att kontakta oss på följande e-post adress: datainformation@novasol.com.

Har du en semesterbostad att hyra ut utanför Sverige?

På NOVASOL Sverige arbetar vi med svenska gäster som vill hyra semesterboende i Sverige och Europa samt uthyrare som har ett semesterboende i Sverige. Om du har ett semesterhus eller en lägenhet i något annat land än Sverige som du vill hyra ut, kan vi självklart också hjälpa dig med att få det uthyrt hos NOVASOL. Väljer du att hyra ut boende utomlands, står det inte tomt när du själv inte är där samtidigt som du får en extra inkomst.

Så fungerar det att hyra ut boende utomlands med NOVASOL

Är du intresserad av att hyra ut boende utomlands med NOVASOL och vill veta mer, börjar du med att fylla i kontaktformuläret på denna sida. Detta är ingenting som är bindande på något sätt! Du fyller där i vart ditt semesterboende är beläget. Din förfrågan kommer sedan att skickas till det lokalkontor som ansvarar för området där semesterboendet är och du blir sedan kontaktad av en representant på plats som berättar mer. Med andra ord är det våra kollegor i Spanien som har kontakt med dig om du har en semesterbostad i Alicante, eller Italien om du har ett semesterhus i Toscana. Att hyra ut boende utomlands kan självklart vara svårt om man inte själv är på plats. Därför har vi tagit fram lösningar på detta i många områden, vilket den lokala medarbetaren kan berätta mer om. 

Om du planerar att snart besöka ditt semesterboende, kan det vara en god idé att skriva med detta (gärna på engelska) i kommentarsfältet. Detta då vi alltid besöker alla uthyrningsobjekt innan de tas in i sortimentet och vi gör detta helst samtidigt som du som ägare är med. Ett besök av oss är självklart kostnadsfritt oavsett om du väljer att börja samarbeta med oss eller inte.

NOVASOL - Europas ledande förmedlare

NOVASOL har idag semesterboenden i de flesta länder i Europa men vi växer hela tiden så om ditt semesterboende ligger i ett land vi inte är etablerade i idag, är din intresseanmälan fortfarande mycket intressant. Varje land har unika förutsättningar gällande uthyrningen vilket gör att det kan vara svårt för oss i Sverige att förklara förutsättningarna för till exempel uthyrning i Torrevieja eller på Kreta. Den representant som kontaktar dig efter att du kontaktat oss, är dock expert på området för ditt hus eller lägenhet och kommer kunna svara på alla frågor du har. Om du vill ha direktkontakt med någon utan att lämna en intresseanmälan är du självklart välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig att nå rätt person men vi rekommenderar att du använder formuläret här på hemsidan för bästa hantering när du ska hyra ut boende utomlands.