Njut av semestern med en stuga på Öland
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- på Öland

För att se hela vårt utbud av stugor på Öland samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Sveriges största stugförmedling
✓ Trygghetspaket ingår alltid
✓ Kvalitetssäkring av alla stugor
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Dela Öland med världen! Läs mer...

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Hyra stuga på Öland

Stugor Öland - Välkommen till den svenska paradisön!

Öland, med sina milsvida sandstränder, havsbad och de många soltimmarna, har vuxit fram till att bli ett semesterparadis i Sverige, särskilt för barnen. Detta har gjort ön till en mycket populär plats att hyra stuga i södra Sverige. Hos NOVASOL, finner du ett rikt utbud av kvalitetssäkrade stugor på Öland för uthyrning.

 

 

Sol, bad och rofyllda stugor

Sandstränder, badplatser och många soltimmar gör ön till ett semesterparadis, speciellt för barnen. I borgen i Eketorp drar man tillbaka tiden, leker riddare för en dag och upplever hur spännande livet var förr.

Upplev Ölands stränder

Om du ska hyra stuga på Öland, kan du välja helt själv om du vill koppla av, ta en runda på en av de många golfbanorna eller segla ut på havet. Väderkvarnar, det öppna landskapet på Stora Alvaret och slottsruinen i Borgholm är andra kännetecken för denna härliga ö. Hos oss finner du ett stort utbud av semesterhus och stugor på Öland från norr till söder.

Stuga på Öland i Köpingsvik

Nära till spännande natur

Nästan utan träd, har Stora Alvaret utvecklat en säregen natur som genom färgerna påminner om de torra platåerna i Provence. Upplev konserter i fantastiska omgivningar på Borgholms slottsruin och lite kunglig glans genom ett besök på kungafamiljens sommarställe Solliden. Färgerna på ön har sedan generationer tillbaka inspirerat konstnärer vilket även kan inspirera dig som ska hyra stuga på Öland.

Väderkvarn på Öland

De för ön så typiska väderkvarnarna, som har sitt ursprung i medeltiden vittnar om öns betydande jordbruk. Godset Ottenby kungsgård anlades under Gustav Vasas tid och om ni tänkt hyra stuga på Öland kan ni bland annat titta på det tillhörande konst- och kulturcentrat.

Upplev öns djurliv genom att hyra stuga på Öland

Naturhistoria och Långe Jan

Öland är inte bara stugor, sevärdheter, vackra stränder och håll i gång. Precis som människorna har även flyttfåglarna upptäckt ön som rekreationsområde. Besök Ottenby naturum som informerar om öns naturhistoria och missa inte att se Öland ur fåglarnas perspektiv från toppen av fyren Långe Jan när du ska hyra stuga på Öland.

Stuguthyrning på Öland med bokning online

Det stora intresset för stuguthyrning på ön har gjort att vi har gott om stugor på Öland. Vi har också ett eget servicekontor precis vid brofästet som finns till för att ge dig en så bra service som möjligt när du ska hyra stuga på Öland genom oss. På norra Öland finner du stugor i populära orter såsom Böda, Borgholm, Köpingsvik och Byxelkrok. Eller varför inte hyra stuga på södra Öland i Mörbylånga eller Ottenby? Från norr till söder har vi gott om stugor på Öland!

Sök: stugor Öland