Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i södra Sverige

För att se hela vårt utbud av stugor i södra Sverige samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Sveriges största stugförmedling
✓ Trygghetspaket ingår alltid
✓ Kvalitetssäkring av alla stugor
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Dela Sverige med världen! Läs mer...

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Stugor i södra Sverige

Upplev en härlig semester med en stuga i södra Sverige

En semester i en stuga i södra Sverige är en semester med lite av allt. Soliga sandstränder, gula, böljande rapsfält, djupa skogar, sjöar, slott och storstadspuls. Du finner ett mycket stort utbud av stugor i södra Sverige från oss på NOVASOL. Då vi är Sveriges största stugförmedling har vi möjlighet att erbjuda dig alla typer av stugor i Sverige så att du kan hitta den stuga som passar dina önskemål. Till södra Sverige klassar vi Blekinge, Bohuslän, Gotland, Halland, Skåne, Småland, Västergötland och Öland - alla härliga platser att hyra stuga.

 

Blekinge

I 'Sveriges trädgård', som Blekinge också kallas, finns förutom bördig jord också ett omväxlande kustlandskap med härliga klippor, bra fiskevatten i t ex Mörrumsån och många, fina kanotvatten. Blekinges skärgård lockar många att hyra stuga i landskapet, men även inlandets vackra natur. I Eringsboda kan man besöka skulpturparken Blomstergården, i Karlskrona Barnens Gård, kanotparadiset Halen i Olofström och Viltreservat i Eriksberg.

Bohuslän

Bohuslän är en minst sagt härlig plats att hyra stuga. Längs med Bohuskusten finner du tusentals öar och en helt fantastisk skärgård. Med en stuga i Bohuslän har du alltid nära till havet. I Bohuslän finner du gott om omtyckta semesremål som till exempel Grebbestad, Kungshamn, Hunnebostrand och Smögen.

Gotland

Att resa till Gotland är som att komma utomlands. Naturen och landskapet med sina fantastiska klippformationer och raukar är unik. Ett annat naturfenomen är Lummelundagrottan med sina märkliga fossil och droppstensformationer. Givet är ett besök i "Rosornas stad" Visby när du hyr någon av våra stugor på Gotland. Gotland är känt som en sommardestination men här finns mycket att se och göra året om. Varför inte hyra stuga på Gotland under hösten eller våren då också priserna är mycket billigare?

Halland

Kusten i Halland består nästan genomgående av fina och härliga sandstränder. Hyr du stuga inåt landet så finns här glittrande sjöar, djupa skogar. Genom Halland flyter de fyra floderna Nissan, Viskan, Ätran och Lagan.

Skåne

Skåne är en härlig region att hyra stuga i södra Sverige. Skåne består av ett varierande landskap, som framförallt karakteriseras utav åsar. Här kan man åka dressin genom ett fantastiskt landskap eller besöka en nöjespark, djurpark eller åka på båtutflykt. Med någon av våra stugor i Skåne i det södra Sverige kan du ta del av en vacker natur men även göra kulturella utflykter till t ex Malmö. Att någon gång utforska den speciella atmosfären på Österlen är ett måste för varje svensk.

Småland

Småland är Sverige i miniatyr med röda stugor, stora skogar och glittrande sjöar. Småland är mycket förknippat med Astrid Lindgren och ett besök på Astrid Lindgrens Värld är ett måste för barnen. En tur till några av de kända glasbruken är att rekommendera när du hyr en stuga i Småland. I Småland har vi ett rikt utbud i såväl Jönköpings och Kalmar som Kronobergs län.

Västergötland med Göteborg

I Västergötland hittar du många härliga stugor från NOVASOL. Göteborg, som är största staden i regionen, är enligt många en ”liten” storstad. Här finns det mesta och är helt klart värt ett besök om du tänkt hyra stuga i Västergötland.

Öland

Öland är till ytan litet men med en storslagen natur. På Stora Alvaret hittar man blommor och växter som man annars hittar både i Sibirien och vid Medelhavsområdet. Ett besök på kungafamiljens sommarresidens ger lite kunglig glans till din semester. Att hyra stuga på Öland är mycket populärt vilket är också varför vi har gott om stugor här och även ett eget servicekontor vid brofästet. Välkommen till NOVASOL för din nästa Ölandssemester!

Stuguthyrning över hela södra Sverige

Hos NOVASOL, kan du hyra din stuga i södra Sverige direkt online eller genom att ringa till oss. Alla våra stugor i Sverige är kvalitetssäkrade vilket innebär att de har inspekterats innan de tagits in i sortimentet. Eftersom alla stugor är privatägda får du som gäst ett unikt och personligt utbud att välja i. Här på hemsidan kan du söka efter stugor i södra Sverige och övriga landet. Vi har även ett stort utbud utomlands om du vill spendera semestern i något annat land. Eftersom du har ditt boende helt för dig själv innebär det också att det är först till kvarn som gäller vid bokning. Vi tar året om in nya stugor i sortimentet men om du hittat ditt drömboende här hos oss så vänta inte för länge med att boka. Varmt välkommen att göra en sökning och hitta just ditt drömboende för din nästa semester i en stuga i södra Sverige!

Sök och boka stugor i södra Sverige