Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i mellersta Sverige

För att se hela vårt utbud av stugor i mellersta Sverige samt boka direkt online - klicka här

Dela Sverige med världen! Läs mer...

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Stugor i Mellansverige

Sommarbild från Mellansverige

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Mellansverige

Om man ska hyra stuga i Mellansverige får man uppleva en mycket skiftande natur. Ta exempelvis Dalarna med norra Europas största björnpark, Sveriges högsta vattenfall och Skandinaviens största vintersportort Sälen. Kontrasterna är verkligen stora och fascinerande och NOVASOL har ett stort utbud av semesterhus och stugor i Mellansverige.

Klicka här för att söka och boka stugor i mellersta Sverige

Stugor i mellersta Sverige med nära till natur

Gillar du att fiska, vandra, paddla kanot eller cykla så är Dalsland och Värmland utmärkta val för semestern i en stuga eller ett semesterhus.

I Värmland finns tusentals sjöar, massor av skog och många naturreservat och ett rikt djurliv, även i Värmland har vi ett stort utbud av stugor och semesterhus. Dalsland, som är Sveriges vattentätaste landskap och känt som kanotisternas Mekka, passar dessutom för äventyr. Här finns massor av aktiviteter att utöva såsom bergsklättring, dressinturer, forsränning, bäver- och älgsafari. Hyr en stuga eller ett semesterhus i Dalsland, Sveriges vattentätaste landskap!

Stuguthyrning i Östergötland

Kuperat kulturlandskap och bördiga slätter, slott och moderna städer, kanalliv och historiska monument – allt detta hittar du i Östergötland. I det lilla landskapet Närke i Mellansverige, som många tror bara är platt, finns både slättmarker och höjder t ex Kilsbergen i väster och Tiveden i söder. Ett trevligt alternativ för dig som söker efter stugor i Sverige för semestern.

Hyra stuga i Stockholm och Mälardalen

Västmanland är det stora upptäckarlandet nära Stockholm. Här finns en omväxlande natur med många intressanta bruksmiljöer och slott. Passa gärna på och besök Skultuna Messingsbruk, Engelsbergs Bruk och Sala Silvergruva.

Runt Mälaren finns en mängd slott som är öppna för besökare. Bland dessa kan nämnas Skokloster, Strömsholm, Rosersberg, Sturehof och Gripsholm. I Mälardalen med Stockholm har vi gott om stugor och semesterhus men även semesterlägenheter.

Vill du hyra stuga i Stockholms Skärgård har vi även det i utbudet. Med någon av våra stugor i Stockholms skärgård får du en semester i Sverige som är något alldeles särskilt. Kort och gott finns det mycket att uppleva genom att hyra stuga i Mellansverige.

Sök och boka stugor i mellersta Sverige

Vad kan jag välja mellan?

En av fördelarna med att hyra stuga och välja i ett stort utbud är att du till stor mån själv kan skräddarsy hur du vill att ditt semesterboende ska vara. Här är det inte hundratals likadana rum utan istället är varje hus unikt och dessutom personligt eftersom alla våra stugor är privatägda. Om du vill ha närhet till vatten kan du välja detta och om du dessutom vill utforska till exempel sjön lite närmare så kan du kolla efter våra semesterbostäder där en egen båt ingår eller finns att hyra. Du väljer också storleken och hur många personer som ditt boende ska vara anpassat för.

Vill du hyra stuga i mellersta Sverige och då också ta med dig din hund så går det alldeles utmärkt. På husbeskrivningen för varje stuga står det med om husdjur är välkomna. Om de är de så är det (upp till ett maxantal) dessutom gratis att ta med. Detta eftersom hunden ju också är en familjemedlem.

Är du ute efter en vintersemester i mellersta Sverige så kan du bland annat söka efter avstånd till vinterområde och skidåkning. Att hyra stuga är inte låst bara till sommaren – många väljer att ta en avkopplande semester under såväl vår, höst och vinter. Kanske en fiskesemester i något av våra fiskehus? Eller bara komma bort en stund under en långweekend eller kanske ett lov? Pröva att göra en sökning här på vår hemsida så ser du själv alla möjligheter du har hos NOVASOL.

En genuin Sverigesemester

På NOVASOL, har vi arbetat med stuguthyrning i Sverige under flera decennier och är glada över att kunna erbjuda det största utbudet av kvalitetssäkrade stugor i landet. Här på vår hemsida är du välkommen att söka efter, samt boka, stugor i Mellansverige direkt online. Skulle du ha några frågor är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Vår kundtjänst finns tillgänglig under kontorstider på såväl mail som telefon. Har du en stuga själv att hyra ut och låta andra få glädje av? Då är du välkommen att kontakta oss så skickar vi en medarbetare ut till dig för att kolla på huset. Alla våra semesterbostäder besöks innan de tas in i vårt utbud för att kvalitetsäkra boendet och dess presentation ut mot den som bokar.

Välkommen att söka i vårt utbud av stugor i mellansverige. Och kom ihåg – först till kvarn gäller!