Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Semestra i stugor på Bornholm

Tid tillsammans med ett semesterhus på Bornholm

Boka en skön semester till den populära ön

Bornholm är kontrasternas ö. Trots att ön inte är så stor, finns här en omväxlande natur, som är svår att hitta på andra platser. Nordkustens branta klippkust går över i ett mjukt landskap och avslutas med vita sanddyner och kilometerlånga sandstränder, som tillhör de bästa i Europa. Bornholm är också Danmarks enda klippö. Att hyra stuga på Bornholm är en perfekt utgångspunkt för en lyckad semester.

 

Se alla våra stugor på Bornholm och boka direkt här: stugor Bornholm

Dueodde Strand på Bornholm

En härlig semester för hela familjen

För många svenskar är Bornholm Danmarks mest fantastiska ö med många återkommande gäster. Det har något med den speciella naturen, de otaliga sevärdheterna och de korta avstånden att göra – men också de idylliska små byarna med sina karaktäristiska sillrökerier. NOVASOL har ett unikt utbud stugor på Bornholm. Här finns allt mellan enkelt inredda stugor till exklusiva semesterhus på Bornholm med till exempel bubbelpool.

Genom att hyra stuga på Bornholm får ni upplevelser för hela familjen. Bor ni i en av NOVASOLs stugor i Bornholm kan ni till exempel besöka Hammershus slottsruin längst upp i norr, de speciella rundkyrkorna och nöjesparken Brändesgårdsparken. Ska ni hyra stuga på Bornholm kommer ni att tillbringa många timmar på öns fantastiska stränder. Sandstränderna finns främst på Bornholms södra sida och här finns gott om plats för soldyrkan, bad och drakflygning. Vid Dueodde Strand finner du en av norra Europas absolut bästa sandstränder.

Spela golf när du hyr stuga på Bornholm

Bornholm är också ett paradis för golfspelare. Inom en radie på cirka 20 kilometer finns flera golfbanor där både nybörjare och mer erfarna spelare kan förbättra sitt handicap. Solskensön, som den också kallas, är även känd för alla sina konsthantverkare. Här finns glasblåsare, konstmålare, smyckedesigners och keramiker. Passa på att köpa med er souvenirer från vistelsen i ett semesterhus på Bornholm.

Ett brett utbud av stugor på ”solskensön”

Att hyra stuga på Bornholm är en bra utgångspunkt för en härlig semester! Här på vår hemsida kan du läsa mer om våra stugor i Danmark och boka den som passar just dig och dina behov. Behöver du hjälp att välja mellan våra stugor på Bornholm, kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Det är tryggt och säkert att boka då alla NOVASOLs stugor på Bornholm kvalitetssäkras av kunnig personal innan de tas in i sortimentet. Vi har dessutom ett servicekontor i Rönne som finns till för att hjälpa dig under din vistelse. Till alla bokningar ingår även vårt Trygghetspaket utan extra kostnad.

 

Varmt välkommen till NOVASOL och våra stugor på Bornholm!

Se alla stugor på Bornholm att hyra