Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
 
 

Välkommen att använda vårt intresseformulär längst ned på denna sida så kontaktar vi dig snarast möjligt.

Du kan även kontakta oss direkt på:

» Telefon: 031-304 55 70
» E-mail: husagarservice@novasol.se

✓ I branschen sedan 1968
✓ Lokal närvaro
✓ Sveriges största stugförmedling
✓ Trygghet i fokus
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

✓ Stark marknadsmix
✓ Egen hemsida på 18 språk/valutor
✓ Sverigekatalog på 4 språk
✓ Ca 20 000 bokande partners
✓ Från enskilda resebyråer till stora onlineportaler

Att ha en lokal närvaro är en viktig del i vårt arbete för att få en marknadsanpassad uthyrning samt hjälpa landsbygden att växa. Som exempel, finns våra husrådgivare över hela landet som bl.a. arbetar med att besöka husägare och skriva avtal med dig som vill hyra ut med NOVASOL.

Schablonavdraget har höjts från 21.000 till 40.000:- och utöver det får du även göra avdrag med 20% av hyresintäkten. Detta innebär att, om du t.ex. tjänar 60.000:- på din uthyrning, kommer ha en kalkyl som ser ut som följer:

Hyresintäkt 60.000
Avdrag -40.000
Netto 20.000
Avdrag 20% -12.000

Beskattningsbar inkomst (30 %) efter avdrag: 8.000

Slutlig skatt: 2.400 eller 4%

Läs mer hos Skatteverket.

Hyr ut ditt hus med NOVASOL

På NOVASOL har vi arbetat i över 45 år med att erbjuda genuina semesterupplevelser till gäster från hela Europa. Att hyra ut sin stuga är ett sätt att ge någon semesterglädje samtidigt som du gör stor positiv påverkan på området där semesterbostaden ligger.

Om du vill veta mer om vad det innebär att hyra ut din stuga med NOVASOL, är du välkommen att fylla i intresseformuläret längst ner på denna sida så kontaktar vi dig för vidare diskussion. Du är självklart även välkommen att ringa till oss så berättar vi mer.

Vad står NOVASOL för?

NOVASOL har alltid ett övergripande mål för ögat: Att vara det naturliga och bästa valet för husägare som vill hyra ut sitt semesterhus. Vi strävar efter:

  • Att skaffa dig den största hyresintäkten i enlighet med de bestämmelser och etiska regler som finns inom stuguthyrningsbranschen.
  • Att du som husägare ska uppleva samarbetet med NOVASOL som tryggt, enkelt, säkert och trovärdigt.
  • Att erbjuda hög kvalitet med bra service.
  • Att optimera din uthyrning genom seriös rådgivning, stark marknadsföring samt hög kunskap om försäljningsmarknaderna och de lokala förhållanden i de områden där semesterhusen ligger.

Vad är NOVASOL idag?

Från starten 1968 har NOVASOL vuxit till att idag vara en internationell koncern med dotterbolag i flera europeiska länder. En av våra spännande uppgifter är att löpande utveckla stuguthyrningsbranschen och därigenom öka intresset för potentiella gäster att välja just ditt semesterhus till deras nästa semester.

I Sverige har ca. 3 000 stugägare över hela landet valt att samarbeta med oss. Inom NOVASOL är Sverige en av våra viktigaste marknader med en stor efterfrågan från framför allt tyskar, holländare och danskar. Totalt hyr NOVASOL ut över 44 000 semesterbostäder i 29 europeiska länder.

Vi är säkra på att nyckeln till framgång för både dig som husägare och NOVASOL är att vi som en del av en stor koncern letar upp internationella samarbetspartners. Samtidigt skall vi bevara de lokala kontakterna och kunskapen i Sverige.

 

På dessa sidor kan du läsa mer om hur det går till och fördelarna med att hyra ut stuga i Sverige med NOVASOL. Du är också välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer. Vill du veta mer om oss som företag, kan du göra det här: om NOVASOL.

 

Varmt välkommen till NOVASOL när du vill hyra ut stuga i Sverige!

 

 

Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig. Om allt känns fortsatt bra, bokar vi in ett möte. Precis som intresseformuläret, är ett möte med oss helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Fält markerade med * är obligatoriska.
Om dig
Om ditt semesterhus
Feedback