Semesterhus i Budapest och Balaton

Stort utbud av semesterbostäder för uthyrning i Ungern

 

Två klassiska och mycket populära resmål i Ungern är Budapest och området kring Balatonsjön, även kallat Balaton. Hos NOVASOL kan du finna ett rikt utbud av semesterhus i Ungern och likt alla andra stugor och semesterhus i vårt sortiment har vi naturligtvis besökt och besiktat samtliga objekt. Allt för att säkerställa att du får precis det semesterhus du önskar!

 

 

Hyra lägenhet i Budapest

Budapest är kanske en av de vackraste metropolerna i Europa. Dag som natt finns tillgång till spännande kulturupplevelser, konserter, butiker och restauranger att besöka. Om du planerar att hyra lägenhet i Budapest genom NOVASOL, kan du uppleva det pulserande stadslivet på ett avslappnat sätt. Större delen av våra semesterlägenheter kan du boka för en 2-3 dagarsvistelse, men självklart även för längre uppehälle. Med en lägenhet i Budapest kan du uppleva en härlig blandning mellan modern storstad och historia. Staden är full av historiska landmärken vilket är en av anledningarna till att många väljer att spendera sin semester här.

 

 

Härliga semesterhus vid Balaton

Vi kan även varmt rekommendera en veckas semester i ett semesterhus vid Balaton - ett mycket vackert område för den som vill hyra hus i Ungern. Balaton i Ungern är den största och varmaste insjön i Centraleuropa. Sjön är lång och smal och ligger vid foten av en vulkanisk bergskedja. Här kan du som ska hyra hus vid Balaton njuta av ett badliv som blomstrat sedan mitten av 1800-talet tack vare det medelhavsliknande klimatet. Under badsäsongen - som sträcker sig över tjugo veckor - ligger dagstemperaturen mellan 25 och 30 grader och vattnet bli runt 25 grader varmt.

Vid Balatonsjön ligger även naturreservatet Kisbalaton, som är ett paradis för fågelskådare och den berömda vulkaniska termalsjön Hévíz, som är den största i sitt slag i hela Europa.

Från Budapest når du regionen runt Balatonsjön på ca 1,5 timmar med bil, men du kan även ta dig hit med tåg.

Hos Novasol kan du välja mellan en mängd semesterlägenheter och semesterhus vid Balaton. Oavsett om ni vill utforska norra delen eller södra delen av sjön, så erbjuder regionen Balaton något för alla. Populära orter att hyra hus i är Keszthely, Balatonföldvár, Balatonlelle och Siófok som Szántódpuszta.

 

 

Bra service kommer från hjärtat i Ungern

Förutom många hundratals lägenheter och semesterhus i Ungern har NOVASOL även egna servicekontor. Oavsett om det är ett semesterhus nära Balaton eller någon annan sjö, ett semesterhus i ett lugnt område med egen pool eller en Citylägenhet i Budapest – kan vårt NOVASOL team i Ungern garantera en upplevelserik och oförglömlig semester i detta härliga land.