search

Semesterbostäder vid Mátra

Upplev norra Ungerns berg

Bland våra semesterbostäder i Ungern hittar du bland annat det område vi kallar för Mátra. Mátra är en bergskedja i norra Ungern vars högst punkt är Kékes på 1014 meter. 

Se vilka semesterbostäder vid området kring Mátra som finns tillgängliga hos NOVASOL genom att göra en sökning här på hemsidan. Här presenterar vi samtliga semesterhus och lägenheter som finns lediga i sortimentet och erbjuder även bokning direkt online där du (oftast) inte behöver göra en förfrågan först. Välkommen att boka ditt nästa semesterhus i Ungern hos oss på NOVASOL. 

 

Semester vid Mátra

Bergen Mátra ligger mellan städerna Eger och Gyöngyös i norra Ungern. Eger, strax öster om Mátra, erbjuder gott om historiska sevärdheter med bland annat det gamla slottet Egri vár och kyrkan Dobó tér. Staden lockar gott om besökare årligen där många kommer från de närliggande länderna. Gyöngyös ligger väster om Mátra och även här kan du se historiska byggnader såsom kyrkan Szent Bertalan Nagytemplom. 

Mátrabergens högsta topp Kékes är också Ungerns högsta berg och en av de absolut populäraste turistattraktionerna i landet. Under vintern är det skidåkningen som lockar besökare och här finner du flera fina pister. Under sommaren kan du bland annat vandra i bergen – många anser detta vara en fantastisk plats för hiking – med flera vandringsleder. Är detta en aktivitet du uppskattar så är det en mycket god idé att ta med ett par bättre vandringsskor under din semester till denna del av Ungern. 

 

Boka boende vid Mátra

Hos NOVASOL kan du både hyra hus och hyra semesterlägenhet i Ungern direkt online. Alla våra semesterbostäder inspekteras av vår egen ungerska personal innan de godkänns och läggs ut för uthyrning. När du bokar ditt boende i Ungern, till exempel vid Mátra, direkt hos NOVASOL så gör du det i vetskap om att vårt Trygghetspaket ingår automatiskt i din bokning. Här finns skydd vid plötslig arbetslöshet eller sjukdom. Du kan läsa detaljerad information om Trygghetspaketet i våra Hyresvillkor. 

För att se våra semesterhus och lägenheter i området Mátra är du välkommen att göra en sökning här på vår webbplats. Här presenterar vi varje boende i detalj med den information som vi har samlat in. När du söker så väljer du de kriterier som är viktiga för dig och den detaljerade informationen ser du sedan på respektive boendes egen presentationssida. Där kan du bland annat se information om till exempel storlek, avstånd, fördelning av sovplatser och vad som finns att tillgå i semesterbostaden. Vi hälsar dig välkommen till NOVASOL Ungern för din nästa semester i landet och bland annat våra semesterbostäder vid Mátra!