search

Semesterhus och lägenheter i Budapest

 

Hyra lägenhet i Budapest för semestern

En del faller ögonblickligen för Budapests charm, medan andra behöver lite längre tid på sig att smälta alla intrycken. Oavsett vilket, enas man snart om att Budapest är en av de vackrast belägna städerna i världen. Genom att hyra lägenhet i Budapest, eller ett semesterhus i närheten, kan man uppleva detta omtyckta resmål.

Den mäktiga floden Donau delar världsstaden med nära två miljoner invånare i två delar, den kuperade och bergiga Buda-sidan och det platta Pest. Sedan några år tillbaka finns det här panoramat upptaget på UNESCO´s Världsarvslista. Den som har sett staden, floden och broarna i kvällsbelysning begriper lätt varför...

 

Upptäck Budapest med en semesterlägenhet

Det finns otaliga sätt att upptäcka Budapest. Att hyra semesterlägenhet innebär frihet så välj kan du välja själv hur du vill ta dig fram. Till fots, med cykel, buss, spårvagn eller på vatten. I stadens kullar och berg finns ett sammanhängande grottsystem med över 100 thermalkällor med hälsovatten. Gellertbadet är ett av landets mest kända thermalbad och ligger utmed Donau. Här erbjuds gästerna thermalbad i hälsobringande vatten med olika temperaturer, både i inomhusbassäng, bubbelbad, ångbad samt i en stor utomhusbassäng med konstgjorda vågor. Vackra statyer, mosaiker och målade fönster pryder detta förnämliga bad. Det är verkligen värt att besöka ett av baden när du hyr semesterlägenhet i denna storstad i Ungern.

I Budapest pulserar livet på bägge sidorna om floden, på gator och torg och i de pittoreska gränderna. Man kan bara gå omkring och njuta av stadens skönhet. Här finns även nattliv och shopping för den som önskar. Om du ska hyra semesterhus i Ungern kan vi varmt rekommendera ett besök till Budapest.

Upplev vackra Budapest genom att hyra hus eller semesterlägenhet.