search

Boende i Gustow på ön Rügen

Semesterbostäder i den lilla orten på södra Rügen

Välkommen att boka boende i idylliska Gustow på Rügen. Orten och ön tillhör Mecklenburg-Vorpommern och erbjuder en god portion historiska inslag.

Hos oss på NOVASOL, kan du boka boende i Gustow på Rügen. Samtliga semesterbostäder i Gustow som har lediga perioder kvar att boka, finner du här på hemsidan. Du bokar i vetskap om att vårt Trygghetspaket automatiskt ingår och att – innan uthyrningen börjar – alla boenden har besökts av vår lokala personal. Välkommen till Gustow och Rügen!

Boende i Gustow på Rügen

Upplev Mecklenburg-Vorpommern

Letar du efter några lugna och bekymmerslösa dagar i härlig natur och lugna omgivningar? Då är du välkommen att se det stora utbudet av semesterlägenheter och semesterhus i Mecklenburg-Vorpommern. De lockar med både charm och trivsel och borgar för en lyckad semester vid den tyska östersjökusten. Våra semesterbostäder i Mecklenburg-Vorpommern ligger ofta nära till sevärdheter och regionen är utmärkt för att slappna av under en vecka eller två men även för en minisemester eller bara över en helg. 

Det är också mycket lämpat för naturälskare och de som vill ta det lite lugnare. Samtidigt lockas även barnfamiljer, aktiva och kulturellt intresserade semesterfirare hit – Mecklenburg-Vorpommern har verkligen något för alla. Dess dels ovanliga och i stora delar fortfarande orörda natur med stora bokskogar, ängar, kulturlandskap och glittrande sjöar men även den långa östersjökusten, havet, öarna, de charmiga historiska städerna och pittoreska orterna lockar årligen tusentals besökare och semesterfirande. 

Ett slott i Mecklenburg-Vorpommern

Semesterbostäder av olika slag

I ditt tyska semesterboende från NOVASOL kan du planera din semester hur du än vill och får möjlighet uppleva Mecklenburg –Vorpommern och Östersjön året om. Variationen av semesterbostäder gör att det ofta finns något för allas förväntningar och särskilt barnfamiljernas. Då finns nämligen inget dåligt väder och barnen får vara barn utan att någon blir störd. 

Det finns även semesterhus för stora grupper, 10 personer och fler för familjeevenemang eller hela vänskapskretsen, semesterhus med havsutsikt eller sjöutsikt, semesterhus som tillåter husdjur, semesterhus med båt eller i lyxklassen med bubbelpool, bastu eller pool. Titta på våra erbjudanden i Mecklenburg-Vorpommern och hitta ett semesterboende som passar just dig på din resa.

Fina dagar på ön Rügen

Ön är ett av de mest omtyckta områdena i härliga Mecklenburg-Vorpommern. Rügen är Tysklands största ö och för många även den finaste. Den lockar med sitt typiska hedlandskap, sina pittoreska fiskelägen, sina avskilda bukter, sina skogar och sina oändligt långa sandstränder. 

I ett boende på Rügen glömmer du av tiden och blir förtrollad oavsett årstid. Upplev vårprakten, oändliga sommardagar, höstlöven eller härliga vintertiden från ett semesterboende på Rügen. Varför inte fira jul och nyår i ett semesterhus med kamin? Där kan ni njuta av mysiga kvällar framför elden efter en dag ute i den kalla och klara östersjöluften.

Landskapsbild från Rügen - ön där Gustow ligger

Aktiv semester i Gustow på Rügen

Den lilla orten Gustow på Rügen är en riktig semesteridyll, där du får uppleva öns mer historiska sida. Hyr en semesterlägenhet i Gustow och upptäck ortens många små sevärdheter som exempelvis herrgården av den anrika riddarfamiljen von Osten

Inte heller att glömma är den vackra tegelstenskyrkan från 1200-talet med sevärda väggmålningar och en intressant domesten från 1510. Många andra herrgårdar värda ett besök finns i Gustows kranskommuner. Under semestern i Gustow måste du besöka halvön Drigge med dess kritklippor och kustskog – ett underbart stycke natur som inte får missas när du ändå är i närheten. 

Bland alla attraktioner erbjuder semestern i Gustow framför allt på vattensportsmöjligheter. Här kan du hyra båt, ta surflektioner eller helt enkelt njuta av den barnvänliga stranden och bada. Vid herrgården i Prosnitz finns även minigolf och cykeluthyrning. Välkommen att hyra lägenhet eller hyra hus på Rügen, till exempel i Gustow, och låt en minnesrik semester börja!