search

Semesterhus i Turkiet

Upplev sol och bad genom att hyra villa i Turkiet

Njuter du av sol stränder och havet under din semester eller antika städer, kultur och god mat? Då ska du åka till Turkiet, som är ett av de populäraste resemålen i Europa. Hos NOVASOL kan du hyra hus i Turkiet - ett genuint sätt att spendera semestern på i ett land som annars är starkt förknippat med charter. Med ett semesterhus i Turkiet kommer du lite närmare landet och dess kultur. Välkommen att göra en sökning för att se alla våra semesterbostäder i Turkiet!

Hyr hus i Turkiet och njut av långa stränder

320 soltimmar per år

Turkiet har mer än 320 soltimmar per år! Fantastiska kuster, breda stränder, god mat och bra shopping. Ja, i stort sett allt man behöver för en avkopplande semester. Välkommen att hyra hus eller hyra lägenhet i Turkiet och passa på att åka på utflykt till utgrävningarna av den antika staden Efesos eller till Pamukkale med kalkstensterrasserna. Vi har boende bl.a. i Kemer, Belek, Bodrum och på många andra platser. Ett hett resmål där vi har många semesterbostäder är Antalya - en populär turistort rik på historia. Passa på att göra en sökning för att hitta ditt nästa favoritboende i Turkiet.

Upplev vackra Turkiet

Välkommen att hyra hus i Turkiet hos NOVASOL

På NOVASOL har vi arbetar med uthyrning av semesterhus, lägenheter och stugor sedan 1968 och kan idag erbjuda boende över så gott som hela Europa - så också i Turkiet. Våra medarbetare på plats besöker alla semesterbostäder innan de tas in i sortimentet och vårt trygghetspaket med avbeställningsskydd ingår alltid kostnadsfritt till alla bokningar. Om du vill hyra villa i Turkiet - kanske med egen pool - är du välkommen att göra en sökning här på vår hemsida. Då visas alla semesterhus i turkiet som är lediga under den valda perioden. För att få alla hus i Turkiet med pool så väljer du bara det i sökkriterierna. Vill du hellre hyra lägenhet i Turkiet så väljer du istället det under Hustyp.

Välkommen till NOVASOL för att hyra hus i Turkiet!