search

Boende i Prag

Semesterbostäder att hyra

Föredrar ni att bo i en semesterlägenhet i Prag istället för på ett hotell under er vistelse? Inga problem, vi har ett brett utbud av semesterbostäder i Böhmen. Den gyllene staden vid Moldau är verkligen värd att besöka. Här får ni uppleva er semester i en huvudstad fylld med evig skönhet och en härlig blandning av historia och modernitet.

Prag är en plats för internationella arrangörer av konserter med allt från klassiskt, jazz till rock. Staden saknar inte gastronomiska höjdpunkter, utan ni finner flera restauranger, caféer och barer dit också tjeckerna gärna går själva.

För att boka boende i Prag är du välkommen till oss på NOVASOL. Våra egna lokala medarbetare har besökt varje semesterbostad innan den tagits in i sortimentet. Dessutom ingår vårt Trygghetspaket automatiskt när du bokar direkt genom oss. Däri ingår bland annat avbeställningsskydd och bästa-pris garanti. Välkommen att hyra en lägenhet eller ett semesterhus i Prag genom oss till din nästa semester!

Prag i Tjeckien

Natur att uppleva

Hyr du ett boende i Prag under din semester kan vi rekommendera de botaniska trädgårdarna och parkerna som är oaser där du finner lugn och ro. Gör ett besök till Dovoka Sarka dalen med sina hällristningar och naturfriluftsbad eller promenera genom Lebedour- och Vrtbaträdgårdarna till borgen.

Mat och dryck i staden

Prag erbjuder sina besökare mat från det utmärka böhmiska köket. Omtyckta förrätter är Kuttel- eller Gulaschsoppa. Till huvudrätten serveras ofta den välkända knödeln tillsammans med en saftig skink- eller nötstek samt grönsaker.

Efter den goda huvudrätten kan man beställa en av de läckra söta efterrätterna som finns här. Regionala specialiteter är exempelvis en slags pannkaka med glass eller en typ av bulle med sylt. Bredvid det typiska böhmiska köket, finns det naturligtvis internationella restauranger i Prag med specialiteter som kinesiskt, italienskt, indiskt och japanskt. Pröva också det inhemska ölet (tjeckiskt Pivo) under din vistelse i staden. Även framställningen av öl har en mycket lång tradition i Tjeckien, så passa på att njuta av alla godsaker under din vistelse i en semesterbostad i Prag.

Boende i Prag att hyra

Boka boende i Prag till din semester

Vill du boka boende i Prag till din nästa semester? Då är du varmt välkommen att se vårt utbud här på hemsidan. Här visar vi vårt sortiment av semesterbostäder för uthyrning som fortfarande har lediga perioder kvar att boka.

I vårt utbud finner du såväl centrala boenden för dig som vill hyra lägenhet, som semesterhus en bit ifrån för dig som hellre vill hyra hus i Prag. Välj de kriterier som är viktiga för just dig genom vår funktion för filtrering. Ta även hjälp av kartan för att hitta det boende som passar just dina önskemål. Skulle du ha några frågor längs med vägen är du alltid välkommen att kontakta oss. På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och hoppas att du ska hitta ditt nästa semesterboende hos oss till din semester.

Så gör en sökning redan nu och börja planeringen för din nästa semester. Upplev Tjeckiens huvudstad på nära håll genom att hyra ett boende i Prag genom oss!