search

Stugor i Kristinehamn att hyra

Välkommen att hyra stuga i Kristinehamn och upplev det härliga Värmland under semestern

Njut av stillheten, närheten till fiskevatten och att ha djur och natur tätt in på knuten. Att hyra stuga i Kristinehamn via NOVASOL är första steget mot en avkopplande semester i avskildhet.

Charmiga Kristinehamn ligger vid Vänern i Värmland och här finns vacker skärgård där du kan öluffa under sommaren. Många av NOVASOLs stugor i Kristinehamn har närhet till vattendrag där du kan fiska till exempel gädda, ädelfisk eller abborre. Vissa av våra stugor i Värmland är anpassade efter fiskeentusiaster och är utrustade med till exempel båt eller har en plats för fiskrensning.

En stillsam semester med kulturella inslag

Genom att hyra stuga i Kristinehamn kan du förvänta dig en rofylld semester med långa skogspromenader, bärplockning och en chans att få se vilda djur. Utanför Kristinehamn finns många platser som är intressanta för fågelskådare. Vid Baggerud kan man få syn på sjöfåglar, måsfåglar och vadare som passerar platsen på vårkanten. På Dyrön kan man få se fiskgjuse och havsörn om man har tur.

Det finns även möjlighet till kulturella upplevelser under semestern. Om du ska hyra stuga i Kristinehamn kan du passa på att beundra en av världens största Picassoskulpturer, Les dames de Mougis, som finns här eller ägna några timmar åt Kristinehamns konstmuseum som har modern och samtida konst av konstnärer med koppling till Värmland. Besök gärna Frödinggården på Nya Kyrkogata 5 där poeten, författaren och journalisten Gustaf Fröding bodde i 13 år.

Njut av naturen i någon av våra stugor i Kristinehamn

Längtar du också efter stillhet och natursköna omgivningar? Då kan du hyra stuga i Kristinehamn här på vår hemsida eller över telefon. Vi på NOVASOL har arbetat med stugförmedling sedan 1968 och har anpassat vårt sortiment av stugor i Värmland efter våra gästers önskemål. På vår hemsida kan du själv fylla i dina önskemål som till exempel ”pool” eller ”närhet till bad” för att hitta en stuga som passar just dina behov.

Trygghet är ett viktigt ord för oss på NOVASOL. Våra stugor i Sverige besiktas regelbundet. Om du till exempel ska hyra stuga i Värmland, ingår även alltid ett trygghetspaket utan extra kostnad. Har du frågor om vårt trygghetspaket eller vill ha hjälp att boka någon av våra stugor i Kristinehamn, kan du prata med någon av våra serviceinriktade medarbetare på kundtjänst. Välkommen!