search

Stugor i Gislaved

Välkommen att hyra stuga i Gislaved

Gislaved är en stad med många spännande anor, präglad av industrialiseringen och tekniska framsteg. Här kan du uppleva utvecklingen och beundra vackra föremål från Sveriges storhetstid inom industrin på Industrimuseet, besöka någon av de pittoreska hembygdsgårdarna eller uppleva den vackra naturen i omgivningen. Enkelt når du dessa och mycket mer från någon av våra stugor i Gislaved, där du får njuta av hemmets trevnad under din semester.

Semester i Gislaved, Småland

 

Naturupplevelser i Gislaved

Gislaved har mycket att erbjuda för besökare av alla åldrar och du kan njuta av bad, både inom och utomhus på sommaren, åka skidor på vintern och vandra eller cykla i den vackra naturen. Passa på att hyra stuga i Gislaved och ha den som bas för alla dina äventyr!

Här kan du uppleva riktiga fiskedrömmar bli sanna i någon av de hundratals större och mindre sjöarna i området. Genom att hyra stuga i Gislaved kan du på egna villkor njuta av vackra sommarkvällar och tysta fisketurer. Den tionde största sjön i Sverige, Bolmen, med alla dess vackra öar, cykel- och vandringsslingor, rika fågelliv och fantastiska fiske ligger alldeles i närheten.

Många av våra stugor i Gislaved erbjuder dessutom egen båt så att du kan upptäcka ännu mer och få större chans till den där gammelgäddan. Förutom storvuxna gäddor och tunga abborrar kan du även fånga grov gös och många andra spännande arter och alla kan njuta av fisket. Kom samtidigt ihåg att kolla upp vilka regler som gäller för fiske i den sjö du är intresserad av.

Stugsemester i Småland

Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning i såväl Sverige som övriga Europa och hos oss får du trygghet och säkerhet när du vill hyra stuga i Gislaved. Vi hjälper dig även gärna att hyra stuga i övriga Småland. Vi har ett stort utbud och kan erbjuda något för alla smaker.

Vi kan även erbjuda hjälp när du vill hyra stuga i Småland och övriga Sverige, välkommen att kontakta oss för hjälp och förslag. Gör en sökning redan nu för att se våra stugor i Gislaved.