search

Stugor i Bollerup

Mitt på vackra Österlen

Genom att hyra stuga i Bollerup under din nästa semester i Skåne kommer du att kunna ta del av Österlens alla härligheter. Ta bilen och åk på upptäcktsfärd och upplev allt som populära Österlen har att erbjuda eller bara koppla av och njut av närheten till havet.

Nära till det mesta

Bollerup ligger i Tomelilla kommun i Skåne, mellan Ystad och Simrishamn. Genom att hyra stuga i Bollerup har du nära till alla Österlens sevärdheter och aktiviteter. Antingen väljer du att spendera dina lediga dagar vid havet, njuta av solen och sanden mellan tårna, eller så tar du en dagsutflykt och se dig omkring. Här finns något för alla, oavsett om du bara vill koppla av eller fylla dagarna med olika aktiviteter. Österlen bjuder på ett vackert landskap som är perfekt att utforska på cykel, så ta en cykeltur och stanna till när du hittar något roligt på vägen. När du hyr någon av våra stugor i Bollerup kommer du att kunna utforska Österlens alla pittoreska kustsamhällen som bjuder på ett vackert landskap och massor av skatter för dig som tycker om konst och historia.

Utforska Skåne

Att hyra en stuga i Skåne innebär att det finns massor av semesterupplevelser att ta del av - och det bästa är att det finns något för alla åldrar! Med bil från Bollerup tar det ungefär en kvart till Simrishamn som är Österlens största ort. Simrishamn är en charmig stad med folkliv och nöjen, samtidigt som där råder en mysig småstadskänsla. Sommartid myllrar det av besökare i centrum som strosar runt på de charmiga kullerstensgatorna.

När du hyr någon av våra stugor i Bollerup har du nära till Ystad. Det tar ungefär 20 minuter att ta sig dit med bil. Den medeltida stadskärnan charmar alla stadens besökare och här finns gott om mysiga gator att utforska. Handla någon lokal läckerhet i någon av butikerna eller ta en bit att äta på någon av de mysiga restaurangerna. Det är många som förknippar Ystad med deckare eftersom Wallander-filmerna spelas in i här. Om du gillar deckare kan vi starkt rekommendera någon av stadens alla rundvandringar.

Boka boende i Bollerup hos NOVASOL

Sedan 1968 har NOVASOL arbetat med stuguthyrning och vi är idag Sveriges ledande stugförmedling med ett brett utbud av stugor i Skåne. Vi besöker alla våra stugor innan vi tar in dem i vårt utbud för att vara säkra på att de håller den kvalité som våra gäster efterfrågar. Detta gör att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Bollerup hos oss.

När du hyr en stuga hos oss ingår alltid vårt Trygghetspaket, helt utan extra kostnad. Detta Trygghetspaket innebär bland annat att om du mot förmodan skulle bli sjuk eller bli arbetslös och inte har möjlighet att bo i din stuga kan du avboka din resa. Detta är bara en av fördelarna med att hyra stuga i Bollerup hos oss. Behöver du hjälp med att hitta en stuga som passar just dig och dina behov är du varmt välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Bollerup!